A közönséget mindig meg kell hódítani

A közönséget mindig meg kell hódítani

Az idei Szentiváni Fesztiválra ismét a hazai könnyűzenei élet legnagyobbjai érkeznek. Köztük lesz a Neoton Família Sztárjai is, akik elhozzák a legnagyobb dalokat és az életérzést, ami még mindig aktuális.

Az együttes énekesnője Csepregi Éva, akiből folyamatosan árad a derű, mindig kedvesen mosolyog. Sokszor, sok helyen elmondta már: a közönség neki erőt ad és feltölti. „Alapvetően is pozitív ember vagyok. Szeretem az embereket, a dalaimat, a zenésztársaimat. Olyan jó kis csapat vagyunk mi már régóta! – kezdte a művésznő. – A „Neoton életérzés” ráadásul kötelez! Hiszen igaz, hogy sok témát érintünk a dalainkban, de mindvégig pozitívak maradunk. A színpadon állni nagy kihívás. A közönséget még mindig, minden esetben ugyanúgy meg kell hódítani.”

 

 

Éva hálás, hogy hosszú ideje a színpadon lehet, alkotóművészetként tekint a közönség előtt töltött percekre. Nem véletlen, hiszen az éneklés mellett dalszövegeket és verseket is gyakran ír. S ki másra lenne kiemelkedően büszke, mint a szintén zenész fiára, Heatlie Dávidra, aki nemcsak a zenekar dobosa, de egyéni karrierjét is egyre inkább építgeti. „Nagyon nehéz tanácsot adni olyan emberek között, akik ennyire közel állnak egymáshoz, mint mi a Neoton tagjaival. Ám egy anyukának igenis tanácsot kell adnia a fiának, amiket aztán vagy megfogad vagy nem. Saját magának kell az életéről döntenie. A mai fiatalok élete már nagyon megváltozott. A sajátomból merítve próbálok neki segíteni. Tehetséges fiatalember, nagyon jó humorral, s én annak örülök a legjobban, amikor odajön és megkérdez valamiről.”

 

 

Májusban a Neoton Família Sztárjai soraiban tehát Dávidot is megismerhetjük, s az új műsort is először hallhatjuk a környéken. A Neoton mindig figyel rá, hogy a régi nagy slágerek mellett kevésbé ismert dalokkal is gazdagítsa az előadást. „Idén sok külföldi fellépésünk lesz. Például a Szentiváni Fesztivál után Amerikába utazom majd, ősszel pedig London lesz a cél, és nagyon sok erdélyi meghívásunk is van. Hála Istennek sokfelé megmutathatjuk a Neotont, s reméljük, májusban Szentivánon is sokan lesznek kíváncsiak a dalainkra!” – zárta mosolyogva az énekesnő.

 

(x)

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×