Egyéni gyógytorna, gyógytornász szemmel

Egyéni gyógytorna, gyógytornász szemmel

Az egyéni gyógytornakezelés mára már szerves részét képezi az RQ Fizioterápiás Centrum szolgáltatásainak.

Számos páciens érkezik olyan panaszokkal, amelyeket csak egyéni időráfordítással, gyógytornászok által alkalmazott speciális technikákkal lehet gyógyítani. Legyen szó egy súlyosabb gerincproblémáról, traumás sérülésekről – törések, szakadások – műtét utáni állapotról, személyre szabott kezeléssel hatékonyabban tudjuk biztosítani pácienseink mielőbbi gyógyulását és visszatérését a fájdalommentes hétköznapokba.

Kezeléseinket széles körű eszközparkkal egészítjük ki, hogy gyakorlatainkat a hatékonyság mellett színesíteni tudjuk, ezáltal újabb és újabb kihívások leküzdésére sarkallhatjuk betegeinket.

„Nagyon lényegesnek tartottam, hogy gyógyászati részlegünk bővüljön ezzel a szolgáltatással. Ez mára már elengedhetetlen kezelésformának minősül. Rendkívül fontos, hogy a páciens és terapeuta hatékonyan együtt tudjanak működni és célokat közösen kitűzve haladjanak a gyógyulás felé. Egy egyéni foglalkozás keretein belül több figyelmet tudunk szentelni a betegeinknek, sajátos, számukra megfelelő terápiát kigondolva és összeállítva. A terápiás hatékonyság és javulás rövidebb idő elteltével érzékelhető, szemben a csoportos kereteken belül zajló tornákkal.”– Forrás Fernanda (Gyógyászati vezető, gyógytornász)

 

(x)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×