Egyre jobb állapotban vannak a Gyirmót sérültjei

Egyre jobb állapotban vannak a Gyirmót sérültjei

A Gyirmót FC Győr két játékosa, Szegi Vince és Varga Péter huzamosabb ideje bajlódik már sérüléssel. A két fiatal labdarúgó, csak elkezdeni tudta a téli felkészülést, de egy izom sérülés és egy törés miatt, az elmúlt hetekben nem tudtak edzeni.

–  A felkészülés első hetében sérültem meg – kezdte a Szegi Vince. – Részleges szakadást szenvedtem a jobb lábam combhajlító izmában. Az orvosok három hónapot mondtak a teljes gyógyulásra, de szerencsére én egyre jobban vagyok, és így talán rövidebb lehet a felépülésem. Az első hetekben csak tornáztatni és masszíroztatni tudtam a combom, majd folyamatosan kaptam mágneses, elektromos és ultrahangos kezeléseket. Hetente voltam kontroll vizsgálatokon és Holanek Zoltán és Kerekes Krisztián segítségével, nagyon figyeltem a rehabilitációmra. A következő héten már elkezdhetek kocogni és nagyon bízom abban, hogy továbbra is ilyen gyors lesz a gyógyulásom. Úgy gondolom, hogy egy hónap múlva már tudok csatlakozni a csapathoz és teljes értékű munkát tudok majd végezni.

– Az én sérülésem régebbi eredetű, hiszen még az MTK Budapest elleni, havazásban lejátszott Magyar Kupa mérkőzésén szereztem – folytatta Varga Péter. Egy összecsapás következtében eltörött az egyik lábujjam, de sajnos ez csak jóval később, az idén januárban derült ki. A röntgen vizsgálat ezt nem mutatta meg és ezért a Budaörs elleni bajnoki találkozót még elvállaltam, de később már annyira erős volt a fájdalmam, hogy már edzeni sem tudtam. Így nem sikerült elutazni a szlovák U 20 – as válogatottal sem, pedig meghívót kaptam a Görögország elleni felkészülési mérkőzésre. A téli felkészülésünk elején, egy MR vizsgálat azonban jelezte a lábujjam eltörést, amelyet azonban eleinte csak jegelni lehetett. Most már azonban jobban vagyok és fájdalmam sincsen és így el is kezdtem futni és finoman dolgozni. Holanek Zoltán felügyelete mellett egyelőre még egyedül készülök, de remélem, hogy nemsokára csatlakozni tudok a csapathoz.

A Gyirmót ma délután egyébként zárt kapus felkészülési mérkőzésen 2-1-re kikapott az Újpest FC-től.

forrás és fotó: gyirmotfc.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×