Elkezdődött a Győri Nyár- FOTÓK!

Elkezdődött a Győri Nyár- FOTÓK!

Pénteken este kezdetét vette a Győri Nyár a Halott Pénz koncertjével, akik 2016-ban a Wellhellóval közösen léptek fel a Dunakapu téren. A koncert után Halott Pénz After is várta a szórakozni vágyókat a Rómer Házban.

Az együttes idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját, ami még kivételesebbé tette a június 14-i nyárnyitó koncertet, ahol felcsendültek a zenekar legnagyobb slágerei.

Tölgyesi Norbert képeiért kattintson a fotóra!

 

„A rap és a hip-hop talán népszerűbb, mint valaha. Ez hazánkban is jól látszik” – hangsúlyozta DJ Venom. A Halott Pénz tagja még a kilencvenes évek elején szeretett bele a rapzenébe, azóta pedig a szakdolgozatában is kiemelt szerepet kapott, és a több ezer lemezt számláló gyűjteménye alapját is képezi.

 

Marcali Gábor további fotói a képre kattitntva!

 

„Az, hogy milyen dalokat fogok játszani a Halott Pénz Afteron, nagyban függ a közönség összetételétől. Szeretek úgy zenélni, hogy előtte felmérem a terepet, és a benyomásaim alapján úgy válogatom össze a dalokat, hogy mindenki jól szórakozzon, magamat is beleértve” – mesélte Boros Gábor, vagyis DJ Venom.

 

O. Jakócs Péter elkapott pillanatai a képre kattintva nyílnak!

 

Ahogy a győriek is tárt karokkal fogadják minden alkalommal a Halott Pénzt, úgy az együttes is örömmel látogat el a megyeszékhelyre. „Győr különleges hely számunkra. A legnagyobb létszámú közönség előtt itt játszottunk. Elképesztő emlék számunkra, amiről mindannyian őrzünk fényképeket, videókat a telefonunkban. Más városokban is elmeséljük, ha kérdezik egy-egy interjúban, hogy Győr felejthetetlen élményt adott nekünk” – emelte ki a Halott Pénz tagja.

 

Fotó: Marcali Gábor

 

Szombaton Rúzsa Magdi lép fel a nyárnyitó hétvége keretében a Dunakapu téren, szintén 21 órától, a koncertet aztán tűzijáték zárja.

 

Fotó: O. Jakócs Péter

 

Fotó: Marcali Gábor, O. Jakócs Péter, Tölgyesi Norbert

Csatolt galéria: Nyárnyitó 2019 - Halott Pénz - O. Jakócs Péter fotói
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×