Ez vár rád a horoszkópod szerint

Ez vár rád a horoszkópod szerint

Az Oroszlánok sikeresek lesznek a munkájukban, a Skorpiókra pedig romantikus napok várnak az év kilencedik hetében.

KOS

Nagyon osszák be erejüket, idejüket a héten, sokszor azt sem tudják, hova kapjanak, annyi feladatot halmoztak fel. Kreativitásuk sem hagyja nyugodni Önöket. Párjukról se feledkezzenek meg, hiányolja Önöket ennyi feladat közepette, legalább a hétvégét szenteljék egymásnak, vonuljanak el.

BIKA

Rendezzék pénzügyeiket a héten, most nagyon sok jó döntést hoznak. Ezzel fellendítik anyagi helyzetüket. Munkájukban is fejlődnek, ha mást szeretnének, most járjanak utána, hogy tudnának váltani. Ne beszéljenek erről túl sokat, szépen csendben tegyenek meg mindent. Párjukkal kerüljék a félreértéseket.

IKREK

Lazítsanak, lassítsanak a héten, ideje olyan dolgokkal foglalkozniuk, ami örömet szerez Önöknek, ami csak Önökről szól. Menjenek el fodrászhoz, kozmetikushoz, töltődjenek fel, újuljanak meg egy kicsit. Munkájuk terén minden a megszokott, még ezért sem kell most nagyon aggódniuk.

RÁK

A munka, az ott elért eredmények kerülnek most életük középpontjába. Sikereket érnek el, élvezzék ezt. A jókedvük párjukra is kihat, akár töltsék csak kettesben ezt a hétvégét. Ez feldobná kapcsolatukat, életüket, tudnának pihenni és párjukkal is megújulna kapcsolatuk. Járjanak nyitott szemmel, ha még nincs.

OROSZLÁN

Nagyon zsúfolt hét elé néznek, élvezzék a sikereket. Munkájuknak beért a gyümölcse, de meg is tettek ezért mindent, amit csak lehetett. Álljanak ki magukért, ha szükséges, zárják rövidre ezeket a vitákat, csak elvenné erejüket, idejüket. Párjukkal romantikázzanak kicsit, mozduljanak ki otthonról.

SZŰZ

Most is a munka körül forognak az események, alakítsák úgy, hogy Önöknek jó legyen. Ha szeretnének munkát váltani, már most kezdjék el azt szervezni. Irigyeik száma megnőhet most, ne is foglalkozzanak velük. Találkozzanak most barátokkal, még szerelem is szövődhet ebben az időszakban, legyenek vidámak.

MÉRLEG

Ez a hét a sikerek hete az Önök életében, élvezzék ki annak minden percét. Munkájukban elismerik Önöket, új ajánlatokat is kaphatnak. Figyeljenek jól pénzügyeikre, most azt is rendbe tehetik. Ne költekezzenek feleslegesen, osszák be pénzüket. Párjukkal kerüljék a vitákat, a sértődéseket, beszélgessenek inkább.

SKORPIÓ

A párkapcsolat áll most életük középpontjában, tegyenek meg mindent, hogy jó legyen. Ez egy szép, romantikus időszak, legyenek olyan programjaik, amik csak Önökről szólnak. Akár utazzanak el kettecskén egy hosszú hétvégére. Menjenek színházba, koncertre, a lényeg, hogy többet legyenek együtt.

NYILAS

Ez a fejlődés, a változás ideje az Önök életében, kreativitásuk az egekbe szökik. Élvezik is ezt az időszakot, és ez meglátszik munkájukon, eredményeiken, kedvükön egyaránt. tervezzenek, ebben az időszakban sok továbblépési lehetőség rejtőzik. Párjukkal is beszéljék meg ezt, tervezzenek együtt.

BAK

Ez a romantika ideje életükben, akár egy új szerelem is Önökre talál, csak legyenek rá nyitottak. Hallgassanak megérzéseikre, most nagyon jól működnek. Ha kapcsolatban élnek, nem árt valamivel feldobni, romantikázzanak együtt többet ebben az időszakban. Minél többet lazítsanak, pihenjenek a hétvégén.

VÍZÖNTŐ

Munkájuk mellett jobban figyeljenek egészségükre is. Tegyenek meg mindent azért, hogy megőrizzék azt. Osszák be idejüket, erejüket, azzal most sokat segítenek maguknak. Párjukkal tervezzenek szigorúan csak lazítós hétvégét, ez már mindkettejüknek kijár. Most lehetőségük is lenne egy hosszú hétvégére.

HALAK

Nagyon szép időszakot élhetnek most meg párjukkal, ez egy meghitt hét Önök között. Beszéljenek meg mindent, amit eddig nem tudtak, tervezgessenek, csak pozitív dolgokkal foglalkozzanak. Munkájukban ne nagyon hibázzanak, az most nagyon visszaütne Önökre. Erősítsék immunrendszerüket, figyeljenek magukra.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×