Győr+ Mancsok – Inci és Finci szerető családban

Győr+ Mancsok – Inci és Finci szerető családban

Még jócskán az év elején járunk, de újabb Győr+ Mancsok gazdikeresőinkre mosolygott rá a szerencse 2019-ben. Január 4-én egy hős kölyökkutyus,Viktória költözött el a Győri Állatmenhelyről, a múlt hétvégén pedig kicsi cicusaink, Inci és Finci leltek otthonra.

Incit és Fincit december 12-én mutattuk be Önöknek azt remélve, hogy még karácsony előtt jelentkezik értük a szerető gazdi. Bár az édes kis testvérpár a Győri Állatmenhelyen töltötte az ünnepeket, szerencsére boldogságot hozott számukra az új év. A cicafiú és a cicalány most végre megtanulhatja, milyen igazi otthonban élni gondos gazdik és más állatpajtások társaságában.

Incit és Fincit ugyanis egy szerető, osztrák család fogadta örökbe, akik két másik cicájuk mellett vállalták, hogy felnevelik ezt a két csöppséget is. A kölykök álma teljesült, végül valóban együtt költözhettek gazdihoz, ráadásul új barátaik is lettek, akikkel kedvükre játszadozhatnak.

A két „kistigrissel” huszonháromra ugrott a Győr+ Mancsok gazdisainak száma. Jelenleg egyedül Jonatán az, aki még mindig csak vár, vár és vár, de hiába. Reméljük, erre a nagyszerű kutyára is rátalál végre egy olyan család, amilyet megérdemel! Természetesen a rovatunk továbbra is folytatódik, hamarosan újabb árva állatokkal jelentkezünk, hogy segítsünk valóra váltani az ő álmukat is.

 

Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×