Hétfőtől forgalmi változások Révfaluban! - térképpel!

Hétfőtől forgalmi változások Révfaluban! - térképpel!

A Szövetség út felújításának első üteme 2016. február 15-én reggel kezdődik az új csapadékvíz elvezető csatorna építésével, amely először a Szövetség útnak a Báthori úti csomópontját érinti.

A Báthori utat a Szövetség úti csomópontnál zárják le, ami így a Damjanich utca felől zsákutca lesz. Annak érdekében, hogy lezárt útszakasszal érintett forgalom ne csak az Ady Endre utcát terhelje, a Damjanich utca egyirányúsítását feloldják, és mindkét irányban lehet majd közlekedni, a páros házszámozású oldalon viszont emiatt parkolási tilalmat rendelnek el. Az építési munkák a Szövetség út – Bácsai út útvonalon félpályás lezárást okoznak majd, csúcsidőben lassabb haladásra kell számítani. - közölte Máthé-Tóth Péter az útkezelő szervezet sajtószóvivője.

 

A lezárás az autóbusz forgalmat nem érinti. A második ütemű kivitelezési fázis február végétől a Szövetség út lezárásával jár majd, erről a győri Útkezelő Szervezet a következő héten ad térképpel ellátott tájékoztatót.

 

 

Ahogy portálunkon már beszámoltunk róla, a Szövetség utca felújítása és 14-es számú főútra történő kikötése révén egy újabb közlekedési tengely jön létre, emellett a Leibstück utca is teljesen megújul. A beruházásról szóló írásunkat itt olvashatják.

 

Papp Zsolt
Kép: Győri Útkezelő Szervezet

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×