Horoszkóp (február 1-7.)

Szakács Anna asztrológus előrejelzése.

KOS

A héten hallgassanak inkább az eszükre, és ne az indulataikra. Nagyon szívesen közbelépnének egy konfliktusban, de inkább ne tegyék, kerüljék a vitás helyzeteket. Inkább beszéljék ki magukból a felesleges feszültségeiket barátaikkal, vagy menjenek sportolni. Vigyázzanak a hirtelen mozdulatokkal.

 

BIKA

Figyeljenek párkapcsolatukra a héten, most nem odázhatják el a problémákat. Vegyék komolyan, amit párjuk mond, különben egész a szakításig elmehet egy-egy vita. Ha most meg tudják oldani ezt a konfliktust, tűzzenek ki új célokat, ezzel tud fejlődni kapcsolatuk. Most elmaradhatnak emberek az életükből.

 

IKREK

Munkájukban legyenek éberek a héten, ne engedjék, hogy becsapják Önöket. Kiderül, ki mit gondol, milyen céllal rendelkezik. Védjék meg magukat, az igazukat most. Váljanak meg azoktól az emberektől, akik rosszat akarnak Önöknek. Gondolják át a továbbiakat, dolgozzanak magukon, félelmeiken.

 

RÁK

A helyes önértékelés és a magabiztosság nagy segítség lehet a héten az Önök számára. Próbálják megőrizni lelki stabilitásukat. Higgyék el, hogy döntéseik így jó döntések, álljanak ki magukért mind a magánéletben, mind pedig a munkájukban. Egyszerre jelentkeznek most ezek a feladatok, ne ijedjenek meg.

 

OROSZLÁN

Ez a változások ideje életükben, hagyják el a régi szokásokat, amik csak lehúzzák Önöket. Számoljanak le mindennel magukban, amik nem a fejlődésüket szolgálja, tartsanak önvizsgálatot. Így jut hely az újnak, a jó gondolatoknak. Újuljanak meg, kezdjenek akár új sportot, tanulmányt.

 

SZŰZ

Nagyon szerencsés, pozitív hét elé néznek, olyanok is történnek most, amire nem is számítottak. Higgyék el, hogy ez Önökkel történik, ne ijedjenek meg a jótól. Munkahelyükön is változások vannak, ha szeretnének, váltsanak, megvan rá a lehetőségük. Párkapcsolatuk pozitívan alakul, beszéljenek meg mindent.

 

MÉRLEG

Vigyázzanak egészségükre jobban a héten, inkább hozzanak megelőző intézkedéseket. A felfázást próbálják meg elkerülni, ahogy csak lehet. Erősítsék immunrendszerüket, kérjenek tanácsot szakembertől is. Párkapcsolatukban is lehetnek feszült helyzetek, üljenek le egymással őszintén beszélgetni.

 

SKORPIÓ

Ez a változások hete az Önök életében, kiderül néhány igazság. Párkapcsolatukban nincs minden rendben, döntsék el, mit szeretnének, és álljanak ki amellett. Munkájuk is változhat, új ötletek, új megkeresés is adódhat a héten. Ne válaszoljanak azonnal, nem kell elsietniük semmit sem.

 

NYILAS

Ne legyenek türelmetlenek a héten, Önök mindent megtettek már, hogy jól alakuljanak az események. Csak ki kell várniuk most az eredményeket, mást nem nagyon tudnak már tenni. Ha van rá lehetőségük, utazzanak el párjukkal pár napra, lazítsanak, töltődjenek, engedjék el ezt a sok feszültséget most.

 

BAK

Ne kapkodjanak Önök sem a héten, főleg nem anyagilag. Gondoljanak át mindent, ne mondjanak azonnal választ semmire sem. Párjukkal most nem igazán tudják megbeszélni ezeket a kérdéseket, most ő sincs a legjobb hangulatban. Figyeljenek egészségükre, a felfázást próbálják elkerülni.

 

VÍZÖNTŐ

Próbáljanak meg most józanul gondolkozni, ne pedig az indulataik vezéreljék Önöket. Az idegeskedés itt most nem sokat segít, csak elfáradnak benne. Kiderül pár igazság, és ez felzaklathatja Önöket. Próbáljanak túllépni mindezen, foglalkozzanak a saját feladataikkal, lépjenek túl minél előbb a rosszindulaton.

 

HALAK

Hallgassanak önmagukra, a jó megérzéseikre a héten, nem csalatkoznak így. Amit elterveztek, próbálják meg is valósítani, az első ötlet most mindig a jó ötlet. Munkájukban sikereket érnek el így, és ez feltölti Önöket erővel, energiával. Családjukkal találjanak ki pihentető, lazítós közös programokat.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×