Horoszkóp (január 18-24.)

Horoszkóp (január 18-24.)

Szakács Anna asztrológus horoszkópja.

KOS

Ez a fejlődés hete lesz az Önök számára, lesznek olyan események, amik miatt át kell értékelniük az eddigi hitrendszerüket. Ne féljenek ettől, legyenek nyitottak a változásokra, ezek csak jót hozhatnak Önöknek.

 

BIKA

A hét nagy koncentrálást kíván meg Önöktől, így meg tudják különböztetni azokat az élethelyzeteket, ahol felesleges bármit is tenniük, ahol csak a konfliktus erősödne. Próbálják elkerülni ezeket a helyzeteket.

 

IKREK

Néhány próbatétel az Önök számára is adódik ezen a héten, hallgassanak megérzéseikre inkább. Ne vegyenek magukra minden konfliktust, nem minden irányul az Önök személye ellen.

 

RÁK

Készítsenek tervet erre a hétre vonatkozóan, és próbálják is azt követni, ahogy csak lehetséges. Így elkerülhetik a teljes káosz állapotát, ami ugyancsak kihozná Önöket a lelki egyensúlyukból.

 

OROSZLÁN

Kellemes, csendes hét vár Önökre, osszák be idejüket, mivel lesz lehetőségük mindenre, amit szeretnének. Nem kell elsietniük most semmit sem, több időt tudnak szánni most egy-egy feladatra.

 

SZŰZ

Az egészségük lesz középpontban a héten, ha tudják, előzzék meg a bajt. A megfázás és a felfázás a két legfontosabb, amit igyekezzenek elkerülni. Keressenek kellemes elfoglaltságokat, amivel fel tudnak töltődni.

 

MÉRLEG

Kicsit megterhelő hét elé néznek, meg kell tanulniuk végre, hogyan is kell kiállniuk önmagukért, céljaikért. Sajnos nem kerülhetik ki ezeket a helyzeteket. Így a kapcsolatrendszerük is átalakul egy kicsit.

 

SKORPIÓ

Ez az igazság hete lesz az Önök számára is, muszáj szembenézniük a rideg valósággal. Kissé megviseli Önöket mindez. Nagy újdonságokra persze nem jöhetnek rá, mivel mindezt sejtették valahol.

 

NYILAS

Párkapcsolatuk áll a középpontban ezen a héten, figyeljenek párjukra sokkal jobban. A félreértések most összeveszéshez vezethetnek. Munkahelyükön sem a legharmonikusabb a légkör, kiderülnek a hazugságok.

 

BAK

Próbáljanak egyensúlyban maradni a héten, ne vesszenek össze saját magukkal. Inkább ne is döntsenek, míg ez nincs meg. Lépjenek túl a régi, elavult dolgokon, nézeteken, és próbáljanak megújulni.

 

VÍZÖNTŐ

Legyenek kreatívak a héten céljaikat illetően. Kicsit vonuljanak el gondolkozni, ez most nem a cselekvések ideje még. Állítsanak fel fontossági sorrendet, keressenek új megoldásokat.

 

HALAK

A párkapcsolatuk kerül előtérbe a héten, figyeljenek jobban egymásra. Próbálják feloldani az ellentéteket, azok most biztos, nem tesznek jót kapcsolatuknak. Kicsit vonuljanak el, beszélgessenek többet egymással.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×