Horoszkóp (január 25-31.)

Horoszkóp (január 25-31.)

Szakács Anna asztrológus előrejelzése.

KOS

Próbáljanak nagyon nyugodtak maradni a héten, a békés megoldások most célravezetőbbek minden veszekedésnél. Először beszéljék ki magukból problémáikat, egy megbízható baráttal persze, vagy párjukkal, így könnyebben rátalálnak a megoldásra. Figyeljenek egészségükre, epéjükre, étkezésükre.

 

BIKA

Minden a terveik szerint alakul a héten, ne idegeskedjenek, ne aggódjanak most. Figyeljenek munkájukra, amit eddig elkezdtek, azt most sikerre tudják vinni. Párjukkal némi félreértésbe keveredhetnek, próbálják azt minél előbb rendbe tenni. Hallgassák meg őt is, az ő érzéseit is, így közelebb kerülnek egymáshoz.

 

IKREK

A héten az Önök számára a munka a legfontosabb terület. Nagyon figyeljenek oda minden döntésükre, ne legyenek figyelmetlenek, türelmetlenek. Ez lefoglalhatja szinte minden idejüket. Ez persze nem biztos, hogy tetszik párjuknak, kérjenek időt tőle. Ne veszekedjenek egymással, ha lehetséges.

 

RÁK

Egyszerűsítsék le a héten az eseményeket, ne bonyolítsák túl azokat. Figyeljenek kicsit inkább magánéletükre. Szüleiknek, családjuknak szüksége van most Önökre. Nem csak segítségükre, inkább a beszélgetésre, az együtt töltött időre. Ez persze Önöket is megnyugtatja, ez a párkapcsolatukra is pozitívan hat.

 

OROSZLÁN

Szedjék össze erejüket, kitartásukat és optimizmusukat a héten. Csak így kezdjenek neki a feladatoknak, amik most nem a legegyszerűbbek. Még szerencse, hogy szeretik a kihívásokat, amik közepette erejük megduplázódik. Álljanak ki önmagukért is, hamis vádak között találhatják magukat különben.

 

SZŰZ

Kicsit álljanak meg a héten és gondolják végig, mit is szeretnének. Elég sok kérdésben kell most egyedül döntést hozniuk, ne pánikoljanak be ettől. Minden tudás a birtokukban van, gondoljanak erre. Ha kell, még segítséget is tudnak kérni illetékes segítőiktől. A hétvégén azért pihenjenek, idegeiknek most kell is.

 

MÉRLEG

Ne kapkodjanak semmiképp sem a héten, inkább álljanak meg, adjanak időt maguknak, hogy a legjobb döntéseket tudják meghozni. Írjanak le több variációt is, hogy átlássák helyzetüket. Készítsék elő a megoldást, még ne cselekedjenek. Legyenek kreatívak, beszéljenek szüleikkel is. Nekik is szükségük van Önökre.

 

SKORPIÓ

Váratlan események elé néznek a héten, ne idegesítsék fel magukat emiatt. Most nem biztos, hogy Önök irányítják mindezt, és ez felettébb furcsa Önöknek. Lépjenek kicsit hátrébb, nézzék objektívebben a történéseket és az emberek hozzáállását. Sportoljanak inkább, ne veszekedjenek. Rájönnek, mi az igazság.

 

NYILAS

Nyugodtabb hét vár Önökre, használják is ki ezt az időszakot. Hozzák be lemaradásaikat, rendezzék dolgaikat. Töltődjenek most olyan dolgokkal, amik örömet szereznek Önöknek. Ha kell, változtassanak szokásaikon, az időbeosztásukon, most van lehetőségük átgondolni életüket. Lazítsanak.

 

BAK

A héten fordítsanak több időt és energiát párjukra, párkapcsolatukra, fontos lenne helyrehozni pár konfliktust. Szánjanak időt a beszélgetésekre, így újra közelebb tudnak kerülni egymáshoz. Tervezzenek, szervezzenek közös eseményeket. Legyenek közös céljaik. Most munkahelyükön se vitázzanak.

 

VÍZÖNTŐ

Nem biztos, hogy legkönnyebb hetük elé néznek, legyenek nagyon kreatívak, ne vitázzanak, és inkább gondolják át céljaikat, mielőtt döntenének fontos kérdésekben. Párjuk most nem tud hozzászólni ezekhez, ne is terheljék vele őt. Ez az Önök ügye, kicsit vonuljanak vissza gondolkozni. Azért pihenjenek is.

 

HALAK

Nagyon sikeres és pozitív hét vár Önökre, legyenek bátrak, használják ki az adódó lehetőségeket. Párjuk is megérti mindezt, sőt még ötletekkel is tudja támogatni elképzeléseiket. Azért ne feledkezzenek meg a pihenésről sem. Munkájukban is előrelépés várható. Élvezzék ezt a hetet, a sikereiket.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×