Idegenben kellene megverni a Kazincbarcikát

Idegenben kellene megverni a Kazincbarcikát

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában a WKW ETO a Kazincbarcika otthonába látogat. A győri játékosok győzelemmel szeretnének hazatérni vasárnap. Ha ez sikerül, egy helyet előre lépnek a tabellán.

A Gyirmót FC Győr legyőzése után itt a következő feladat, a zöld-fehér focisták előtt, hogy a jó formában lévő Kazincbarcika csapatát győzzék le. Herczeg Miklós játékosainak aktuális ellenfele egy ponttal többet szerzett a bajnokságban, így az ETO előtt, a 9. helyen várja az utolsó előtti fordulót.

A KBSC csak az élmenők ellen nem volt sikeres, a Gyirmót (1-0), a ZTE (1-0), és a Vasas (3-2) legyőzte őket, sőt meglepetésre a Monor is két vállra fektette a csapatot. Az ETO ellen (0-3), míg a MTE ellen gól nélküli döntetlennel zártak. Győzni tudtak viszont a Budafok (2-1), a Budaörs (1-2), a Cegléd (3-0), a Siófok és a Csákvár ellen.

A zöld-fehérek dolgát némiképp nehezíti, hogy a hétvégén megsérült Koszó Balázs és Tóth Dávid, így ők biztosan nem játszanak, Andric Nemanja játéka pedig kérdéses. Jakab Dávid egyelőre még nem bevethető, ő továbbra is könnyített edzést végez. – A Gyirmót legyőzése után kellő önbizalommal és elszántsággal készülünk a vasárnapi mérkőzésre. A Kazincbarcika ellen az akarati tényezők nagy hangsúlyt kapnak, a játékunk továbbra is nagyon jó, és ha mentálisan megfelelően ráhangolódunk, akkor reális esélyünk van a győzelemre nyilatkozta Herczeg Miklós a klub hivatalos honlapján.


GYP

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×