Közlekedik a család

Közlekedik a család

A "Közlekedik a család" megyei fordulóját május 11-én rendezik meg Győrben. A döntőbe jutottak egy Skoda Fabia Ambition autóért szállnak majd versenybe.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága idén is meghirdette a "Közlekedik a család" elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőjét. A  vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. A versenyre olyan családok jelentkezését várják Győr-Moson-Sopron megyéből, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, valamint 6-17 év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek.

A verseny végén egy család bejuthat az országos döntőbe, amit június 22. és 23. között rendeznek meg Vas és Zala megyében. A verseny fődíja egy Skoda Fabia Ambition típusú személygépkocsi, valamint további értékes ajándéktárgyak is gazdára találnak.

 

A Győr-Moson-Sopron megyei vetélkedő május 11-jén 9 órakor kezdődik a Porsche Győr Skoda (Győr, Mécs László út 3. szám) telephelyén.

Az közlekedésbiztonsági vetélkedőn nemcsak a családokat, hanem a legeredményesebb oktatási intézményeket is díjazzák.

A versenyre jelentkezni és arról bővebben tájékozódni a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon lehet.

 

Forrás: police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×