Megérte leszívni a benzint?

Megérte leszívni a benzint?

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás vétsége és lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 29 győri és egy 39 éves gönyűi lakossal szemben.

Győrben a Sport utcában parkoló személygépkocsi tanksapkáját takaró ajtó zárját feszítette fel két férfi 2017. december 31-én 19 óra 30 perckor. Miután a tanksapkát eltávolították az üzemanyagtartályból benzint szívtak le egy sörösüvegbe. Lakossági bejelentésre a helyszínre érkező rendőrök elől az elkövetéshez használt eszközöket és az üvegben lévő üzemanyagot megpróbálták elrejteni és észrevétlenül elsétálni, azonban a járőrök a közelben elfogták őket. A helyszíni szemle során megállapították, hogy a tolvajok a parkolóban további két autó tanksapkatakaró ajtaját is felfeszítették, azonban a járművekből nem tudtak üzemanyagot lopni. Az elfogott személyeket a nyomozók lopás vétsége és lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

 

A Győri Rendőrkapitányság a két férfi ellen folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×