Mit ígérnek a csillagok 2016-ra?

Mit ígérnek a csillagok 2016-ra?

Szakács Anna asztrológus egész éves előrejelzése:

KOS

A Kos szülöttek számára a 2016-os év nagyon pozitívan indul a szerelem terén, főleg a Kos hölgyek találnak önmagukra, s ha nincs párjuk, akkor a szerelemre is. Márciustól oda kell figyelniük, mind munkájukban, mind pedig magánéletükben kerüljenek minden felesleges félreértést, bonyodalmat. Áprilistól meg tudják tenni azokat a változtatásokat, amikre szükségük van. A nyári hónapok nagyon romantikusak lesznek, júliusban kell kicsit pihenőt tartaniuk, párjukkal utazzanak el, ha tudnak. Októberben ismét figyelniük kell munkájukra, pénzügyeikre. Ha ezt teszik, év végéig pozitív időszakuk lesz.

 

BIKA

A Bika szülöttek az év elején tűzzék ki céljaikat, tervezzék meg évüket. Vigyázzanak a konfliktusokkal, nem érdemes felzaklatni magukat. A tavaszi időszak tökéletes arra, hogy javítsanak párkapcsolatukon, májusra minden rendbe jön Önök körül. A nyár változásokat hozhat munkájukban, ha szeretnének váltani, most megtehetik. Tegyenek meg mindent párjukért, az eredmény egy életre szóló, romantikus, kiegyensúlyozott kapcsolat lehet. Így lesz teljes a boldogságuk. Az ősz szép utazást tartogat Önöknek, a tél a nosztalgiázásról szól. Vigyázzanak ízületeikre, a keringési problémákra.

 

IKREK

Az Ikrek szülöttek számára az év nagy rendrakással kezdődik, mind munkájukban, mind magánéletükben. Gondolják végig, min kellene javítani, illetve mit kellene tenniük, hogy boldogabbak legyenek. Március nehézkes időszakká válhat, ha túlbonyolítják életüket. Április romantikával kezdődik, júliusig el is tart ez a boldog időszak. Ekkor el tudják simítani a félreértéseket. Augusztusban nagy döntéseket hozhatnak pénzügyeiket, munkájukat illetően. Az október az álmok megvalósulásának ideje, és nem is lesz nehéz megszervezniük. Ez a lendület év végéig kitart, valósítsák meg álmaikat bátran.

 

RÁK

A Rák szülötteknek az év eleje meghozza a stabil, megbízható, romantikus és szenvedélyes párkapcsolatot, amire bátran építhetnek a továbbiakban is. Ha januárban eltervezik évüket, nem érheti meglepetés Önöket. Áprilisban figyeljenek a vitákra, ne adjanak teret a félreértéseknek. Júliusban álljanak meg egy kicsit, és gondolják el, hogyan tovább. Változtassanak, ami nem tetszik Önöknek, itt az ideje fejlődniük. Az ősz, a szeptember és az október alkalmasak a romantikus utazásra. Boldogságuk év végén is töretlen, boldog családi életet élhetnek. Ez évben figyeljenek az étkezésre, erősítsék meg immunrendszerüket.

 

OROSZLÁN

Az Oroszlán szülöttek rendezzék életüket a januári időszakban, tegyék le félelmeiket, minden változtatást márciusig érdemes megtenniük. Ez meghozza, illetve jobbá teszi párkapcsolatukat, sok boldog pillanatot szerezhetnek ezzel párjuknak, önmaguknak. Áprilisra eldönthetik, akarnak-e munkát váltani, tanulni, vagy inkább pénzügyeikre fektetnek nagyobb hangsúlyt. Májusban kézbe vehetik az események irányítását. Élvezzék a nyári hónapokat, gyűjtsenek erőt, energiát. Szeptemberben engedjenek meg párjukkal egy romantikus utat. Az év vége a tervezgetésé, merjenek álmodni, meg tudják alapozni a jövőjüket.

 

SZŰZ

A Szűz szülöttek számára a január meghozza a szerelmet, a boldogságot, akár rá is találnak életük párjára. Indítsák munkájukban is nagyon intenzíven ezt az évet, most minden a segítségükre lesz. Kora tavasszal rendezzék a félreértéseket. Májustól tökéletes lesz boldogságuk, ez a hónap kárpótolja Önöket mindenért. Élvezzék ki ezt az időszakot, ne vitázzanak, kerüljék a konfliktusokat, stabil párkapcsolatban lesz részük ezután. Az augusztus alkalmas utazásra, ahogy a szeptember és a november is. Decemberre ne hagyjanak sok feladatot maguknak, összegezzék az év sikereit inkább. Figyeljenek emésztésükre.

 

MÉRLEG

A Mérleg szülöttek januárban rendezzék érzelmeiket, engedjenek el mindent, ami rossz volt. A tavasz meghozza az igaz szerelmet, illetve megerősíti a már meglévőt. Áprilisban nagyon szép, romantikus események elé néznek. Nagyon figyeljenek munkájukra is, ne hanyagoljanak el semmilyen hivatalos ügyet. Augusztusra vagy szeptemberre tervezzék a pihenést, utazzanak el, ha tudnak, nagyon sok romantikus élmény és boldogság vár Önökre. Augusztusban álljanak meg egy kicsit, nézzék meg, mit értek el addig, új célokat keressenek maguknak. Szeptembertől nagyon kedvező fordulatokban van részük, ami kitart év végéig.

 

SKORPIÓ

A Skorpió szülötteknek nagyon jól indul év eleje, Önökre talál a szerelem. Ez a februárra is igaz. Fontos, hogy tudatosak legyenek életük többi területén, ne engedjék ki kezükből az irányítást. Április és május hozhat változásokat, menjenek elébe az eseményeknek. Tegyék le a felesleges terheket, ügyeket, rendezzék kapcsolataikat ekkor. A július megerősíti párkapcsolatukat, az élet többi területén is teli lesznek erővel, energiával. Augusztus alkalmas az utazásra, a különleges hatás nem marad el. A szeptember még sok romantikus eseményt tartogat az Önök számára. Év végére megelégedettség tölti el így Önöket.

 

NYILAS

A Nyilas szülöttek januárban gondolják végig céljaikat, terveiket, csak azután vágjanak bele az évbe, így sokkal nyugodtabbak lehetnek. Ha így tesznek, párkapcsolatuk nagyon boldog fordulatot vesz. Márciusban figyelniük kell munkájukra, változások várhatók, amiket Önök is elindíthatnak. Ez lelkesíti Önöket, így a tavaszi hónapok bővelkedni fognak pozitív eseményekben. Júliusra tervezzenek némi pihenést, addigra elfáradhatnak a sok változásban. Egy utazás szép élményekkel kecsegtet. Az augusztus és szeptember szintén romantikus eseményeket tartogat. Október boldogságot hoz Önök számára.

 

BAK

A Bak szülöttek számára az év némi rendrakással kezdődik. Gondolják végig, milyen párkapcsolatot, munkát, életet szeretnének. Tegyenek le minden felesleges terhet, tervezzék újra életüket. A március nagyon pozitívan kezdődik, új kapcsolatra találhatnak. Gondolkozzanak olyan közös időtöltésen, ahol megszilárdíthatják párkapcsolatukat, illetve ha még nincs párjuk, olyan helyeken forduljanak meg, ahol Önökre talál a szerelem. Május sok boldog pillanatot tartogat Önöknek, ne felejtsék el élvezni az életet. Szeptemberben álljanak meg egy kicsit, gondolják végig terveiket, vágyaikat. Így elégedettek lehetnek végül.

 

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő szülöttek számára romantikával, boldogsággal köszönt be az év, döntsenek hosszú távon életükről. Ez lehet, hogy némi átszervezéssel, felfordulással jár, de ne zavarja Önöket, megéri elrendezniük mindent. Márciusban konfliktusok elé nézhetnek munkájukban. Áprilisra berobban életükbe a szerelem, vagy párkapcsolatuk megerősödik, szinte új időszak kezdődik életükben. Július az utazásoknak kedvez, addigra el is fáradnak a sok eseményben, változásban. Októberben figyeljenek munkájukra, egészségükre. Év végén megelégedetten tekinthetnek vissza az eseménydús elmúlt esztendőre.

 

HALAK

A Halak szülöttek számára a tervezéssel indul az esztendő, használjanak ki minden lehetőséget, ami megerősíti, színesebbé teszi életüket, munkájukat, párkapcsolatukat. Ha még nincs, bevonzhatják életükbe a szerelmet. A tavasz nagyon eseménydús lesz, fontos, hogy Önök irányítsák életüket. Márciusra stabillá válik kapcsolatuk, amire jövőjüket építhetik. Júniusra ugyancsak elfáradnak, pihenjenek, lazítsanak. Július hozhat felfordulást a családi életben, fontos, hogy minden vitát rövidre zárjanak. Nem kerülhetnek ki sértődéseket ekkor sajnos. Ősszel visszatér erejük, tegyenek meg mindent egészségükért.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×