Rengeteg élmény kínál a Zoo Tábor

Rengeteg élmény kínál a Zoo Tábor

Már negyedik hete tartanak a kalandok a Zoo Táborban. Különleges, csak itt megtapasztalható élményekkel és „állati találkozásokkal” várjuk a gyerkőcöket.

Mindennap új kihívások, feladatok és izgalmas titkos helyek felfedezésével telik az idő. Kitakarítjuk a kifutókat, megsimogatjuk és megetetjük az állatokat. A gyerekekkel még a kulisszák mögé is belesünk. Láthatják, hogy hol élnek a lakóink, milyen sok feladata van a gondozóknak. Bekukkantunk és meglessük, hogy zajlik az állatbemutató a háttérben. Itt a gyerekek saját bőrükön is megtapasztalhatják, hogy mekkora munka az állatokat tanítani, tréningezni, s mennyi türelemmel kell egy-egy feladat betanításához. A tréning után átváltozunk igazi biológusokká, és mint Zoo táboros kutatók, megfigyeljük és jegyzeteljük az állatok viselkedését, játékát.

Megismerkedünk az orrszarvúak világával, sőt a közösen elkészített orrszarvúszemüvegen keresztül azt is kipróbálhatjuk, hogy milyen rosszul látnak ezek a csodás állatok. Azért, hogy az itt töltött idő még izgalmasabb legyen, csapatverseny zajlik egész héten. A táborlakók péntekig versenyeznek, hogy ki lesza legügyesebb csapat, ki lesz a heti győztes. Azért nem kell nagyon izgulni, senki sem megy haza üres kézzel. Apró ajándékot mindenki kap, sőt ebben az évben minden táboros egy gyermekbérlettel is gazdagabb lesz, ami az állatkertünk ajándéka. Ezzel egy éven keresztül annyiszor látogathat meg bennünket, ahányszor csak szeretné.

Az utolsó tábori héten van még hely (9. turnus – augusztus 12–16.). Gyertek el, és legyetek ti is részesei a kalandoknak, hiszen nyáron is vár az állatkert!


Forrás: ZooGyőr

(X)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×