Sajnos eseménydús volt az elmúlt hét

Sajnos eseménydús volt az elmúlt hét

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten 50 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során négyen sérültek meg.

Két személyautó karambolozott a 84-es főúton, Sopron és Kópháza között hétfőn este. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépkocsit, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki nem sérült meg. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi kedden délelőtt az M85-ös autópálya Csorna felé vezető oldalán a 4-es kilométernél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállították.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó 1401-es úton, Dunaszeg és Ásványráró között szerda délelőtt. A lébényi hivatásos és az ásványrárói önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Menet közben gyulladt ki egy gépkocsi Mosonmagyaróváron, a Kossuth Lajos utcában pénteken este. A városi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. A munkálatok idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű hétvégi ház tetőszerkezete Győrben, a Serfőződombi dűlőn szombaton este. A tűzesethez a győri hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó vasárnap reggel Győr és Győrújfalu között, az 1401-es számú úton. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

 

Katasztrófavédelem

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×