Súlyos balesetek történtek a megyében szenteste

Súlyos balesetek történtek a megyében szenteste

Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléses és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 24-én délelőtt a 83-as számú főút 63+500 kilométerszelvényénél, Nagyszentpál térségében. Egy 32 éves férfi közlekedett személygépkocsival Győrszemere felől Győr irányába. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy jobbra ívelő kanyarból kiérve, keresztbefordulva átcsúszott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd összeütközött a vele szemben érkező autóval. A balesetben két férfi életét vesztette, további négy ember megsérült.

Ugyanezen a napon 15 óra 35 perckor egy 31 éves férfi személygépkocsival Dunaszegen közlekedett az Országút utcában a 1401-es számú út irányába. Haladása során szintén egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, majd vészfékezése ellenére fának ütközött. A balesetben az autó sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 3 óra 59 perckor Győrben, a Tihanyi Árpád úton. Egy 25 éves győri férfi személygépkocsival haladt a Szigethy Attila út irányába. A kereszteződésbe behajtva eddig tisztázatlan okok és körülmények között összeütközött a neki balról érkező autóval. A baleset során ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A 86-os számú főúton Csorna felől Szilsárkány irányába közlekedett egy 35 éves férfi személygépkocsival 18 órakor. Ennek során - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - nekiütközött az előtte közlekedő segédmotor-kerékpárosnak. A baleset során hárman sérültek meg.

A közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×