Taroltak a győriek

Taroltak a győriek

A közelmúltban rendezték meg a Héraklész Fizikai Felmérőt a kajak-kenusok számára, ahol a győriek magabiztos szereplést mutatva mind a fiúknál, mind a hölgyeknél nyertek.

2001-es fiúk mezőnyében három győri versenyző is bekerült a legjobb hatba - Martin Callejas Dániel a harmadik, Balogh Gergely a negyedik, míg Erdélyi Tamás ötödikként zárt. A 2002-es fiúknál Kurdi Csongor második, a 2005-ös korosztályban Tamás Gergő negyedik lett. A 12 évesek között a futást Dombi Miklós nyerte, a másik két feladatnál pedig Ivancsó Tamás volt ott az élmezőnyben, így a negyedik és az ötödik hely lett az övék az összetettben. A tíz éveseknél csak pár pont hiányzott a végső győzelemnek, Mayer Hunor ugyanis megnyerte a lábemelést és a húzódzkodást is, de a futásban megelőzték, így másodikként zárt. Egyed Botond éppen az utóbbi számban teljesített jóval az átlag fölött, ez az összetett negyedik helyéig repítette.

 

A fiúk szoros versenyben 52 pontot gyűjtve szerezték meg az első helyet az 51 pontos gödiek és a 31 pontos dunakesziek előtt.

 

 

A lányoknál a 14 éveseknél Csendes Maja kiegyensúlyozott jó teljesítménnyel a második helyen zárt. Évek óta Németh Alma nyeri a 2004-es korosztály versenyét, idén sem volt másként, a lábemelésben és a Cooper futásban is a legjobbnak bizonyult, a húzódzkodásban pedig második lett. Hajszálon múlt Németh Rozina összetett győzelme, hiszen a húzódzkodásban első, a többi számban másodikként zárt.

 

Összességében a Graboplast Győr 184 ponttal, mindhárom szakág győzelmével zárta az év első versenyét, a 85-85 pontos UTE és KSI, a 84 pontos Velencei-tavi és a 83 pontos gödi csapat előtt.

 

 

Fotó: kajakkenugyor.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×