Tegyük félre a fogyókúrát pár napra

Tegyük félre a fogyókúrát pár napra

Városunkban idén már 6. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű Édes Napok csokoládé- és édességünnepet május utolsó hétvégéjén.

A rendezvénynek a Dunakapu tér ad otthont, ahol egész napos programokkal várják, nemcsak az édesszájúakat. Szombaton és vasárnap a gasztroszínpadon szakmai programok is lesznek, itt neves cukrászok, csokoládémesterek mutatják be fortélyaikat. Rengeteg játékkal és meglepetéssel készülnek a legkisebbeknek is, de az idősebb generáció tagjai is megtalálják a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget.

 

További képekért kattints a fotóra!

Ezúttal 40 kiállító kínálja portékáit a téren, a bombonok, fánkok, macaronok, sütik, csokis gyümölcsök mellett streetfood kajákat is kóstolhatunk.

Pénteken délután Cserpes Abigél & Havas Lajos Akusztik koncertjével vette kezdetét a 6. Édes Napok csokoládé- és édességünnep. Az esti megnyitón dr. Somogyi Tivadar alpolgármester elmondta, nagy öröm számára, hogy a 6. Édes Napok csokoládé- és édességünnep mellé állt Győr Önkormányzata és a NEMAK. „A győri cég ismét tanúbizonyságot ad arról, hogy részt vesz a város kulturális-, oktatási-, szociális- és fesztivál életében.” Az alpolgármester kifejtette, hogy nagy büszkeség a városnak, hogy Győrben is vannak Édes Napok, hiszen a főváros mellett csak Veszprémben rendezik meg.

 

 

Jó úgy kezdeni a közelgő nyarat, hogy nagyon finom édességekkel vagyunk körülvéve, a fő hangsúly pedig idén is a finom csokoládékon van. „Aki szereti a csokoládét, az csak boldog ember lehet, hiszen ebben az édességben rengeteg boldogsághormon található” – fejtette ki az alpolgármester.

 

 

„Tegyük félre a fogyókúrát és a kalóriaszámítást és együnk minél több csokoládét ebben a három napban” – mondta el Dr. Somogyi Tivadar.

 

 

A megnyitót követően a Péterfy Bori & Love Band lépett fel a NEMAK színpadon.

Részletes program itt.


Gy. P.
Fotó: Marcali Gábor

 

Csatolt galéria: Édes napok 2018 - Fotó: Marcali Gábor
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×