Tóparty másodszor

Tóparty másodszor

Mini táncdalfesztivál és rengeteg gyerekprogram a szombati adyvárosi tó körüli mulatságon…

Színvonalas ingyenes programokkal, színpadi koncertekkel, egész napos gyermekfoglalkozásokkal, interaktív játékokkal, vendéglátással várják a szervezők a lakosságot augusztus 1-jén, szombaton az adyvárosi tóhoz.

 

 

A tavaly első alkalommal megrendezett Tóparty nagyon népszerű program volt az itt lakók körében, a tó körüli terület teljesen megtelt, ezért is döntöttünk a folytatás mellett. – fogalmazott a rendezvénnyel kapcsolatban Radnóti Ákos alpolgármester, adyvárosi önkormányzati képviselő. Hozzátette, a gyermekek számára örömhír, hogy a nekik szóló programok mellett szombaton lehet először használni a tó melletti különleges várjátszóteret is. A felnőtteket az este folyamán olyan előadók szórakoztatják majd, mint Aradszky László, Koós János és Zalatnay Sarolta, vagyis Adyvárosban megelevenedik a táncdalfesztiválok hangulata.

 

 

Serfőzőné Tóth Andrea a programokat szervező Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója kifejtette, valóban minden korosztályra gondoltak, így a kicsiket és a nagyokat, és persze a családokat is várják a szombati rendezvényre. A Téti Fúvószenekar zenés ébresztője után megkezdődnek az egész napos programok, játékok, koncertek. A tó melletti rendezvényen jelen lesz Kuka Berci is. A Győr+ Média Zrt., a Győr-Szol Zrt. és a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG) által életre hívott erdei manóval a környezettudatosságra nevelő játékokat játszhatnak majd a gyerekek.

 

 

Papp Zsolt
Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×