Vicces kedvű győri srácok adták vissza a mobilt

Vicces kedvű győri srácok adták vissza a mobilt

Hétköznapi a történet, mégis megható, sőt, még vicces is. Olyan, amiről érdemes minél több embernek tudni, hiszen a pont az ilyenekre van szükség ahhoz, hogy egy kicsit jobbá váljon a világ. Megtalált telefont adtak vissza győri srácok, vicces formában.

A legnagyobb közösségi oldal egyik győri csoportjában futottunk bele az alábbi bejegyzésbe:

„Sziasztok! Egyedül álló anyuka vagyok. Győrben kislányom elhagyta a telefonját. Egy kedves úriember megtalálta, majd felhívott, hogy megtalálta és egy adott helyen leadja, ahol holnap átvehetem. Szeretném neki, nekik megköszönni ezt a kedves gesztust! Ha olvasod és magadra ismersz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Egy aranyos selfit is készítettek a megtalálók magukról. Tényleg köszönöm!”

Jelentjük, nem csak az anyuka, hanem mi is megtaláltunk a kedves megtalálókat: Horváth András és Bella Kristóf győri fiatalembereket.

– Találtunk egy telefont és visszaadtuk a tulajdonosának. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne – mondta el szerényen András.

Nekünk nagyon tetszett a gesztus, főleg mert arra is volt humorérzékük, hogy egy selfiet készítsenek egyfajta vidám üzenetként a telefon gazdájának. A srácok tehát nem csak becsületesek, hanem a humorérzékük is rendben van. Kedves ötlet volt, s mi már csak annyit mondhatunk: tessék követni a srácokat! Egy kicsit tegyük szebbé a világot. Nem kell hozzá sok…

Havassy/Lokál

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×