Világsztár is érkezik a Szentiváni Fesztiválra

Világsztár is érkezik a Szentiváni Fesztiválra

Újra egy világsztárnak örülhetünk, ha végignézzük a Szentiváni Fesztivál fellépőinek idei névsorát, amelyet idén is a megszokott helyen, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ melletti területen rendeznek május 10–12-ig. A kedvezményes bérletvásárlás elkezdődött, érdemes tehát minél előbb beszerezni a belépőnket!

Győr legnagyobb tavaszi fesztiváljára jegye van Thomas Andersnek is, aki a Modern Talkinggal vált világszerte ismertté. Mármint repülőjegye, ő ad ugyanis élő koncertet május 11-én este. Aznap egy óriási retrobulira számíthatnak a kilátogatók: „a Modern Talking hangja” előtt a Neoton Família és DJ Dominique alapozzák meg a hangulatot, a német énekes után pedig a Kozmix és Náksi Attila lépnek színpadra.

Pénteken a fiatalok kedvencei látogatnak el Győrszentivánra: koncertezik többek mellett Horváth Tamás, Rico & Miss Mood, a BSW, Dér Heni és a Stereo Palma.

Vasárnap a minden évben népszerű Cabrio Találkozóval zárul az országosan, sőt, a közeli határainkon túl is ismertté vált fesztivál. Mintegy kétszáz autót várnak a szervezők, az aznapi tribute zenekarok az amerikai retro-életérzést hozzák el, az estét pedig az Edda Művek zárják.

A fesztivált támogatja a győri önkormányzat is, így jelentősen nem emelkedtek tavalyhoz képest a jegyárak. Érdemes bérletet váltani, hiszen a koncerteken túl számos szórakozási lehetőség, köztük sport- és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket. A kedvezményes bérletvásárlás lapunk megjelenésének napján elindult, a Győr+ Média Pavilonban az első ötszáz darab bérletet 4.999 forint helyett 4.500 forintért vásárolhatják meg.

 

(x)

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×