01.12. A MintaPinty Zenekar koncertje gyerekeknek

01.12. A MintaPinty Zenekar koncertje gyerekeknek

A MintaPinty Zenekar ad gyermekkoncertet a Kisfaludy Károly Könyvtár (Győr, Baross Gábor u. 4.). 2. emeleti rendezvénytermében Kész MintaCirkusz címmel január 12-én (pénteken) 16.30-kor.

A MintaPinty Zenekarról:

2009–ben úgy bújtunk ki a tojásból, mint a pinty, hogy megénekeljük a világnak, milyen jó is közösen, szívvel-lélekkel zenélni és közben valami különlegeset, színvonalasat létrehozni, és mindezt átadni a számunkra legfontosabb és leghálásabb -ám egyben legkritikusabb- közönségnek, a gyerekeknek. MintaPinty zenekarunk egyéni ízzel és hangszereléssel adja elő tematikus műsorait, melyekben saját szerzeményeinken kívül felcsendülhetnek mások már jól, vagy kevésbé ismert –de általunk nagyon kedvelt- gyermekdalai is, mindig kiegészítve csipetnyi színházzal, játékkal, jelmezekkel, tánccal és nagyon sok nevetéssel – nem félve tréfát csinálni akár magunkból is!

 

Tagok:

Kovács Viktória – ének, fuvola, billentyű

Tóth Jázmin – ének, hegedű

Földes Gábor – basszusgitár, ének

Hostyánszki György – gitár, ének

Rizik „RizsA” Attila – ének, gitár, ütőhangszerek

 

Kész MintaCirkusz!

Lenyűgöző, zenés találkozás a MintaPinty Cirkusz fantasztikus fellépőivel: állatok és emberek, mindenféle szerzetek össze-vissza a porondon! Csak itt látható többek között a távoli egzotikus országból érkezett tudatlan úr és az ő (marha rosszul) idomított marhái – rögtön két felvonulásban. Előlép Ede, egy félénk vetkőzősztár, a gonosz és mindig váratlanul Lecsöppenő Kecsöp Benő, a koronázatlan fogú dívasztár, Mádmázel Parizer, a mohó ReggIguána és a Minta-Raszta Banda és még oly sok meglepetés…

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×