03.22-23. Egészségpiac

03.22-23. Egészségpiac

Idén tavasszal újra várják az érdeklődőket a városban 12 helyszínen ingyenes szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, bemutatókkal, kóstolókkal és még sok mással!

Gyárvárosban március 22-én (pénteken), a Gyárvárosi Közösségi Házban fél 3-tól újra az egészség kerül a középpontba. A szűrővizsgálatok és a tanácsadások mellett ételkóstolás, termékbemutatók és Bowen technikával való ismerkedési lehetőség is színesíti az egészségtudatos programokat.

 

Gyirmóton március 22-én (pénteken), 16 órától várják az egészségi állapotuk felmérése és megőrzése iránt érdeklődőket a Művelődési Házban. A szűrővizsgálatok, tanácsadások és életmód programokon kívül egészséges ételek bemutatójára, kóstolójára, gyermekprogramokra is várják a látogatókat.

Adyvárosban március 23-án (szombaton) 9 órától a Szabóky Adolf Szakiskola ad otthont az Egészség-Piac újabb állomásának. Az érdeklődök a szűrővizsgálatok és életmód programokon kívül részt vehetnek a Győr-Moson-Sopron megyei Család Esélyteremtő és Önkéntes Ház érzékenyítő bemutatóján, illetve a Győr városi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési programján is.

Részletes program és további információk az egeszseg.gyor.hu honlapon és a Facebookon.

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×