04.12. Vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálok fóruma

04.12. Vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálok fóruma

A kiállításon elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek, szolgáltatások, illetve jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget. Ettől az évtől kiemelt lehetőséget kapnak a spin-off, start-up cégek.

 

2017. április 12-én, szerdán 9:15 órától rendezik a VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítást és Találmányi Vásárt. A hagyományos térségi innovációs börzét a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező, kutatást-fejlesztést folytató vállalkozásoknak, innovátoroknak, egyéni feltalálóknak, kutatóknak szervezi.

A rendezvényen olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) is szerepelnek, amelynek a hasznosítása 2017. áprilisig már megkezdődött.

Helyszín: a Széchenyi István Egyetem aulája (9026 Győr, Egyetem tér 1.), ahol a bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással, annak poszteres ismertetésével találkozhatnak a látogatók.

Az esemény programja:

9.00-tól Regisztráció
9.15 – 9.30 Megnyitó
Dr. Földesi Péter, rektor Széchenyi István Egyetem
Pintér-Péntek Imre, elnök Gyor-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
9.30 – 9.50 Bevezetés az Ipar 4.0 világába, a koncepció jelentősége a gazdasági
szereplok számára
Budavári László (INNONET, GYMS KIK Ipari tagozat)
9.50 – 10.10 Nemzeti Technológiai Platform az Ipar 4.0 bölcsoje – támogatási és együttmuködési lehetoségek KKV-k számára
Nick Gábor (Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform)
10.10 – 10.30 Akadémiai-egyetemi együttmuködés Ipar 4.0 mintarendszer létrehozására
Dr. Váncza József (MTA SZTAKI)
10.30 – 11.15 Kerekasztal beszélgetés az Ipar 4.0 témában

Képünk illusztráció (Euromenedzser).

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×