05.12. Védd a helyit, vedd a kisalföldit!

05.12. Védd a helyit, vedd a kisalföldit!

Kisalföldi termelők portékáit vásárolhatjuk meg május 12-én vasárnap, 9 és 15 óra között a győri Dunakapu téren.

A termelői piacon, minden kapható, amit a Kisalföldön termesztenek és előállítanak.

 

Program:

10:00 TÁ-TI-KA  - Varga Ágnes gyermekkoncertje

Varga Ágnes műsora a legkisebbeket is megszólítja, a nagyobbakat pedig örömzenélésre, interaktív hangszeres játékra, táncos-zenés mulatságra invitálja – így a család apraja-nagyja is biztosan jól érzi majd magát! A koncertre jellemző a sokszínű, érdekes hangszerpark, a műfajok vegyítése és a kreatív viszonyulás a pillanathoz.

Varga Ágnes az idén 14 éves „TÁ-TI-KA® Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program” alapítója és szakmai vezetője. Zeneterapeuta, logopédus, gyógypedagógus, az ELTE tanársegéde, a zene fejlesztő hatásával foglalkozó doktorandusz. Szemléletében a zene élmény- és örömforrás: olyan játék, amibe bárki bekapcsolódhat és mindenkit megérinthet. Gyermekműsorai a mindenkori közönségből indulnak ki és a kis résztvevőkkel együtt építkeznek.

 

 

13:30 Pázmándi Gergely Trió koncertje

A Pázmándi Gergely Trió egy kamara-jazz formáció, mely a kelet-európai népzenék hangzásvilágát házasítja a kortárs groove-val és a jazzimprovizációval. A zenekar repertoárját saját kompozíciók alkotják, egyedi világot teremtve a hallgatóság számára. A szaxofon - nagybőgő (vagy basszusgitár) - dob felállású együttes a budapesti klubok állandó fellépője és számos vidéki esemény vendége. A két éve működő PGT a 2018-as Babel Laureate World Jazz verseny különdíjas zenekara, első nagylemezének rögzítése 2019 őszén várható.

Tagok: Pázmándi Gergely – szaxofonok, Hegyi Zoltán – nagybőgő/basszusgitár, Szilágyi Márton – dobok.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×