05.26. Gyermeknapon is vár a Győri Állatkert

05.26. Gyermeknapon is vár a Győri Állatkert

Május 26-án, vasárnap a gyermekeké lesz a főszerep a győri állatkertben. Erre az alkalomra egész napos vidám, ünnepi programokkal készülnek a kicsiknek és a nagyoknak.

Lesznek „Állati állomások” ahol a gyerkőcök egész nap ügyességi játékokon vehetnek részt. Az állomások teljesítése után, pecsét fejében, természetesen az apró ehető ajándékok sem maradnak el.

SHOW-TIME, ZOOTIME!!!

Ezen a napon is Zoo Show: 11.00 és 15.00 órakor várjuk látogatóinkat az Arénába, ahol, a különleges állatbemutatónk ideje alatt, közvetlen közelről is találkozhatnak „sztárjainkkal”.

„A védelmezőink”: Tűzoltó vagy rendőr, a gyereknapon bármelyik lehetsz! Nálunk ezt is kipróbálhatod! A rendőrség és a tűzoltóság járműveikkel várják a gyerekeket. A Győr-Moson- Sopron megyei Rendőr-főkapitányság, a Katasztrófavédelmi Igazgatóság jóvoltából.

„Győri Motorosok” is képviseltetik magukat, „dübörgő” felvonulásukkal színesítve a rendezvényünk.

„Kalandozoo”:  A nap folyamán, a Kalandozoo programunk keretében látványetetések is gazdagítják a programot, ahol élőszóval kísérve, sok izgalmas kulisszatitkot is megtudhatnak látogatóink az állatainkról. Különleges látványnak ígérkezik majd, az oroszlánok etetése.

„TapiZoo”:  Különleges állati alkatrészeket lehet tapintással is megismerni, így, előtérbe kerülhet az ötödik érzék.

„Tavaszi zsongás” avagy, bemutatkoznak az állatkert legújabb és legfiatalabb lakói: A négy fehér kis tigris, az apró gyűrűsfarkú makik, valamint a ritka kétujjú kis lajhár is látható lesz.

Ezen a napon hagyományainkhoz híven, a gyerekeket jégkrémmel az apukákat hideg sörrel ajándékozzuk meg!

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×