06.15. Indul a JazzNyár Pannonhalmán

06.15. Indul a JazzNyár Pannonhalmán

Több mint egy évtizedes múltjával a Pannonhalmi Jazznyár elválaszthatatlanul összekötötte a bencés monostort az igényes jazz-zenével és a minőségi borokkal. Az idei nyár a változások mellett meglepetéseket is tartogat, a helyszín, a zene és a borok tekintetében is.

A főapátság hotelépítési projektje miatt az idei programsorozat első jazzkoncertje egyben az utolsó esemény is lesz a Pannonhalmi Jazzmajorban. A minden igényt kielégítő új színpad-, fény- és hangtechnika segítségével a ThreeStyle feat. és Magdalena Chovancova mutatkozik be Pannonhalmán június 15-én 19.30-tól.

A Csehországból, Németországból, Nagy-Britanniából és Egyesült Államokból érkező rendkívüli csapat felejthetetlen estét ígér. Egyedülállóan izgalmas és energikus előadásra számíthatnak a jazzrajongók, a különleges formáció nak egyedi, felismerhető stílusa van, a világ minden pontján szereti a közönség a tökéletes hangszerelést, az érzelmekkel teli örömzenélést.

Az idei nyár a változások mellett meglepetéseket is tartogat, a helyszín, a zene és a borok tekintetében is.

A Jazznyár további fellépői: az Electric Shock, a Rákfogó Szakcsi Lakatos Bélával, a Gereben Zita Quintet feat. Ávéd János, ők mind az Apátsági Pincészet megújult kóstolóteraszán zenélnek majd.

A Pannonhalmi Jazzmajor/Jazzterasz eseményeire kizárólag előzetes jegyvásárlás lehetséges.

A jegy ára 3.000 forint.

Belépőt venni Pannonhalmán, a Tricollis Foglalási Központban (Pannonhalma, Kosaras-domb, telefonszám: +36-96/570-191, e-mail: info@osb.hu, web: www.bences.hu), vagy Győrben az Árkádban, a Bortársaság üzletében lehet (Budai út 1., telefonszám: +36-96/555-047, mobiltelefonszám: +36-20/266-5051, e-mail: gyorarkad@bortarsasag.hu)

(x)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×