07.13. Élő elektrosokk Pannonhalmán

07.13. Élő elektrosokk Pannonhalmán

Az Electric Shock formáció mutatkozik be a Pannonhalmi Jazzteraszon július 13-án, pénteken 19.30 órától.

Nemcsak a zene lesz különleges, hanem a helyszín is, ugyanis ezzel a koncerttel avatják fel a Pannonhalmi Jazzteraszt életre hívó Apátsági Pincészet vadonatúj szabadtéri kóstolóteraszát.

A formáció dobosa a világhírű Borlai Gergő, aki amerikai, japán és görögországi koncertek után érkezik a pannonhalmi felkérés teljesítésére. Mike Gotthard (született Gotthárd Mihály) a gitáros, aki 2015-ben az év felfedezettje lett a Budapest Music Expón. Őt többek között az Ocho Macho és a Euro-African Playground zenekar gitárosaként ismerhetjük. A billentyűs Szebényi Dániel amellett, hogy keresett sessionzenész, szintén az Ocho Macho zenekarhoz köthető. A basszusgitáros orosz Anton Davidyants a feltörekvő új generáció egyik oszlopos tagja, akit hazáján kívül már a világon szinte mindenhol ismernek.

Az Electric Shock kiváló zenészei évente csupán néhány alkalomra állnak össze, hogy megörvendeztessék a közönséget egyedi hangzású zenéjükkel, amitől pannonhalmi fellépésük már önmagában is sokkolóan izgalmasnak hangzik.

Részvétel előzetes jegyvásárlással lehetséges. A koncertekre előzetes bejelentkezéssel győri transzferbusz indul, amelynek díja 2000,- Ft/fő/retúr. További információ a +36(96)570-191-es telefonszámon vagy az info@osb.hu e-mail címen kérhető illetve a www.apatsagipinceszet.hu weboldalon olvasható.

(x)

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×