07.29. Jógával az egészségért

07.29. Jógával az egészségért

A jóganap az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesületének támogatására szerveződik, amely július 29-én, szombaton a Győr ETO Park (1 emelet) – Aerobik termében lesz.

9.00 – 10.30 Beséné Erika – Gerincjóga

A gerincjóga olyan modern mozgásrendszer, amely a jóga különleges eszköztárát használja a fizikai test, és az idegrendszer egészségének helyreállítására.

11.00-12.30 Chris Philson (IRL) és Zaupper Anita – Kezdő Ashtanga Vinyasza Jóga

Az astanga jóga a hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája.

A két Indiában végzett jógaoktató bevezet Téged az otthoni és az egyéni gyakorlás világába.

Vezetett óra 2 tanárral.

13.00-14.30 Zaupper Anita és Czantleitner Emese – Tradicionális Hatha Jóga

Az Indiában végzett két jógatanító testgyakorlatokon (ászanák), légző gyakorlatokon (pranayama) és meditációs gyakorlatokon keresztül mutatja be, adja át az Indiában tanultakat.

A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtése mellett, terápiás hatású, minden korosztálynak, alkatnak és nemnek megfelel, mint mozgásforma.

A foglalkozás végén lehetőség lesz a napi tapasztalatok átbeszélésére, kérdések megválaszolására a jógastílusokkal és az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesület munkájával, programjaival kapcsolatos kötetlen beszélgetésre.

A jógaórák minden korosztály részére nyitottak (gyermekek estén szülői felügyelettel), az órákon mindenki saját felelősségre vesz részt.

Az órán való részvétellel elfogadod a foglakozások ideje alatt készített fotókon való szereplést és azok közzétételéhez hozzájárulsz.

A jóganap az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesületének támogatására szerveződik, így nincs a foglalkozásoknak külön meghatározott díja, az általad gondolt összeget,mellyel támogatni kívánod egyesületünk munkáját, kérjük a helyszínen kialakított adománygyűjtő ponton add le (vagy utald át az egyesület bankszámlájára bankszámlaszámunk: 11737007-20705790 ), ahol egyesületi tagjai szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×