08.11-13. Barokk esküvő

08.11-13. Barokk esküvő

Sok újdonság és a hagyományok őrzése egyaránt jellemzi a 25 esztendős Barokk Esküvőt, amelyet idén augusztus 11. és 13. között rendeznek meg Győr belvárosában.

Az ifjú pár – Nagy Anikó és Hangya Csaba – mesébe illő pompával fogadhat egymásnak örök hűséget. A párról ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

A szervezők három napos igazdag programsorozatot állítottak össze. Szeretnék megszólítani a fiatalokat, ezért a már hagyományosnak számító rendezvények mellett idén lesz flashmob, árnyjáték és kertmozi is a kínálatban. A tegnap esti barokk jelmezes felvonulás további látványos programot ígér, hiszen zenészek, táncosok, zászlóforgatók, kisasszonyok és urak sétáltak a Baross úton a Széchenyi térről a Megyeház térre és vissza, akik hétvégén további szerepet kapnak.

A barokk ruhába öltözött felvonulók a Baross úton (Fotó: O. Jakócs Péter)

Szombaton kézművesek vására, pantomimesek, táncosok, zenészek produkciói várják az érdeklődőket a Belvárosban, de gyermekprogramokkal és hagyományőrző bemutatókkal is készültek a szervezők. Az este leglátványosabb része - a barokk felvonulás,majd az esküvő - 19 órától várja az érdeklődőket. A felvonulás miatt a belvárosi helyi autóbuszok kisebb késéssel közlekedhetnek - erről ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

Érdemes kilátogatni, hiszen a sok finomság mellett számos program várja a családokat.

A program itt olvasható.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×