09.15. Sokorói Kilátók Túra

09.15. Sokorói Kilátók Túra

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület szeptember 15-én, szombaton teljesítmény túrát szervez a Pannonhalmi-dombságban.

 

 

A túrákon - melyeket 10, 20 és 50 km-es távokon rendeznek meg Győrújbarát – Nyúl - Ravazd környékén, a rajthelyen történő nevezéssel lehet indulni és a kijelölt távon kell végig haladni az ellenőrzőpontok felkeresésével. A célba szintidőn belül kell beérkezni a rajtban kapott igazolólappal.

A nevezési díj fejében szerény ellátást (víz, zsíros kenyér, édesség) biztosítunk és a teljesítők szép oklevelet és kitűzőt is átvehetnek a célban.

A 10 km-es családi távot 8-10 óra, a 20 km-es családi távot 7-10 óra között indítjuk Győrújbarát, Ildi Presszótól. Mindegyik túra változatos útvonalon vezet végig, útközben több kilátóból is élvezhetjük a szép kilátást.

A májusban átadott látványos Lila-hegyi kilátó a dombság egyik legmagasabb pontján, a 313 m magas Lila-hegyen épült, melynek tetejéről letekintve csodálatos körpanorámában lehet részünk.

Az 50 km-es versenytáv Győrújbarátról a – Lila-hegyi kilátó – Écs – Győrság – Pannonhalma, kilátó – Illaki-erdő – Ravazd, Kilátó – Jánosháza – Nyúli-hegy – Győrújbaráthegy útvonalon halad majd a cél felé. Indítás: 7-8 óra között.

A célba érkezés mindegyik túrán Győrújbaráton lesz.

A túraprogramot eső esetén is megrendezzük!

Bővebb felvilágosítást a szervezők adnak és a részletes tájékoztató az egyesület honlapján olvasható: http://gyvte.hu/sokoroi-kilatok-teljesitmenytura/

Tel.: 70/258-5098, e-mail: istvan.csuka@gmail.com,

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×