Nem árt résen lenni nyaraláskor

Nem árt résen lenni nyaraláskor

Telefon elő, foglalás megvan, repülőre fel és indulhat a vakáció A nyaralós alkalmazások korát éljük. Nem árt azonban óvatosnak lenni.

 

Itt van a nyár, eljött a lazítás, pihenés ideje. Régebben egy-egy nyaralást komoly és hosszas munka volt megszervezni. Utazási iroda segítségét kértük, vagy ismerősök tapasztalatira hagyatkoztunk. Manapság már jóval egyszerűbb a helyzet, hiszen számtalan alkalmazás segít minket abban, hogy a megfelelő úti célt találjuk meg magunknak.

Azonnal értékelhetünk is

– Vannak olyan kulcsfontosságú alkalmazások, amelyeket nem lehet nélkülözni. Talán a legfontosabb a navigáció, mely nemcsak arra jó, hogy autóban tudjunk navigálni, hanem arra is, hogy gyalogosan megközelítsünk bizonyos helyeket – mondta Khell Bogdan, a mobilarena.hu főszerkesztője az M1 Médiaklikk című műsorában.

Nem árt az óvatosság

Az internet és az okostelefon rengeteg új lehetőséget nyújt számunkra, azonban nem árt az óvatosság. Vannak olyan utak, amelyet csak utazási iroda tud megszervezni, amikor ha valami nem tetszik, a cégnél panaszt tehetünk, a mobilappok esetében viszont erre nincs lehetőség.

Van, amin az alkalmazás sem segít

Nyaraláskor bátran használjuk a telefonunkat, támaszkodjunk rá segítség gyanánt, töltsünk fel képeket a közösségi oldalakra, azonban egy dolgot ne felejtsünk el!Az utazás a pihenésről szól és arról, hogy a szeretteinkkel legyünk, a pillanat megélésben egyetlen alkalmazás sem tud segíteni.

 

hirado.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×