Rekordot döntött az idei emlékverseny

Rekordot döntött az idei emlékverseny

A hétvégén rendezték meg az V. Erdélyi Attila emlékversenyt Győrben, a Kálóczy téri pályákon. Soha eddig ennyien még nem ragadtak ütőt, mint most.

Az egykori kiváló, az első osztályban szereplő teniszező, Erdélyi Attila emlékére két klubja, a GYAC és a Lendület SC életre hívta azt az emléktornát, amelyet most hétvégén már ötödik alkalommal rendeztek meg. A két napig tartó rendezvényen női egyes, férfi egyes és férfipáros versenyszámokban lehetett nevezni. A mostani hétvégén megdőlt a rekord, hiszen 40 játékos nevezett párosban a vasárnap fél 10 kor kezdődő mérkőzésekre, s így összesen 20 pár mérte össze tudását. A rendezők öt négyes csoportokat alakítottak ki, s mindegyik csoportban parázs összecsapásoknak lehettek tanúi akik hétvégi programnak a teniszt választották.

További képekért kattints a fotóra!

A mezőnyben ismerős arcokkal is találkozhattak a szurkolók, hiszen részt vett a programon Borkai Zsolt polgármester is. A sportolók között pedig a jövő nagy tehetségei, Csordás Boglárka, Trapli Szabolcs, Kéki Márk, Galló Ákos, Jagudits Attila és Árvay Dániel is ütőt ragadtak.

Az élen triplázás történt, hiszen idén is dr. Birtha Gábor és Somogyi Zsolt párosa nyert, akik már három éve mindig elhódítják az elsőséget. A párosról érdemes tudni, hogy még játszottak a nem feledett Erdélyi Attilával.

Az V. emléktorna végeredménye:

Egyesben: 1. Gombás Péter, 2. Tapolcsányi Patrik, 3. Muskat Márió és Varga Tamás

Párosban: 1. dr. Birtha Gábor-Somogyi Zsolt, 2. Jagicza Gábor-Varga Tamás, 3. Sebők Attila-Trapli Szabolcs és Görözdy Tamás-Bíró Attila.

HAK
Fotó: O. Jakócs Péter

Csatolt galéria: V. Erdély Attila Emlékverseny
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×