Mi a hobbid? Youtuber vagyok

Mi a hobbid? Youtuber vagyok

Holényi Zita az átlagos huszonévesek életét élte pár hónappal ezelőttig. A mosonmagyaróvári, dentálhigiénikusként dolgozó lány kreatív, önkifejező hobbit keresett magának, így talált rá a YouTube adta lehetőségekre. Mára közel nyolcezren követik őt, videóit pedig százezrek nézik. A Győr+ Estében az indulásról és a terveiről is mesélt.

Sokan néznek mostanában youtubereket. Bizony, már van külön kifejezés rájuk, hiszen a számuk napról napra nő. Sokan szeretnének befutni az online világ adta lehetőségekkel. A legnagyobb videómegosztó oldalon számos műfajban találunk ilyen anyagokat: főzős, kihívásos, mi van a táskámban, gamer, és minden, mi szem-szájnak ingere.

 

 

Zita a divatvilágban érzi magát a legotthonosabban, úgy véli, hogy ez is egy tökéletes önkifejezési forma. A története mégsem ennyire egyszerű, hiszen a legtrendibb ruhadarabokhoz rögös út vezetett, 40 kilónyi súlyfelesleg leadása. Zita először ezt a folyamatot mondta el a nézőinek, hogy ő hogyan csinálta. A nyilvánosság, a több tízezres nézőszám természetesen nem csak a pozitív, hanem a negatív kommenteket is vonzza, a fiatal lány azonban ezekkel nem igazán foglalkozik. Ahogy a Győr+ Estében elmondta, neki tényleg csak az a fontos, hogy megmutathassa a számára legfontosabb alapdarabokat, trendeket, lehetőségeket, mert segíteni szeretne a nézőinek. Érzi azonban a felelősséget, hiszen nagyon sokan már fiatalon rákapnak a netes videókra. „Előfordult, hogy a fogyásos videómhoz egy tizenéves kislány írt kommentet, hogy ő is fogyni szeretne. Na ez nagyon megijesztett.”

Meglepő lehet, de a YouTube-sztárság lényegében ugyanazzal jár, mint a hagyományos celeblét, Holényi Zita azonban továbbra is szerelemből szeretne videózni, tét nélkül, őszintén.

 

 

Zita csatornáját ITT találod!

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×