25 éves a Kardirex Egészségügyi Központ

25 éves a Kardirex Egészségügyi Központ

A nagy dolgok kitartással és az új folytonos keresésével megvalósíthatók. 25 éve ebben a tudatban alapították meg a Kardirex Egészségügyi Központot. Az alapítás óta eltelt két és fél évtizedet ünnepelték a Győri Nemzeti Színházban tartott gálaesten pénteken este a Kardirex alapítói, dolgozói, partnerei és támogatói. Az esten fellépett a Győri Balett, a társulat a Bolero című darabot adta elő.

Az elmúlt negyedszázadra tekintettek vissza a gálaestet nyitó filmvetítéssel, amely a Kardirex Egészségügyi Központ 25 sikeres évét mutatta beszédes számokban: 362 dolgozó, 1700 céges partner, 60 ezer foglalkozás-egészségügyi ellátás, 52 ezer EKG felvétel, 640 ezer szakorvosi vizsgálat, 5200 ambuláns műtét, 230 ezer gyógytorna és fizikoterápiás kezelés, 1 millió recept, 4600 egynapos műtéti beavatkozás.

 

 

Az egészségügyi centrum két és fél évtizedes fennállásának tiszteletére rendezett jubileumi rendezvényén dr. Vasas István főigazgató-főorvos köszöntőjében az elmúlt időszak sikeréről elmondta, a reálisan kitűzött célokhoz szakmai alázat kellett, együttgondolkodó csapat hitt abban, hogy az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. A központ a megbízhatóságot, az ár-érték arányt szem előtt tartva nyíltan hirdette, hogy az idő pénz és szolgáltatásaikkal pénzt spórolnak a partnereiknek a várakozásmentes ellátással és az egy helyen történő szakorvosi vizsgálatokkal. A Kardirex értékét a tulajdonostársak közötti bizalomban és a csapatszellemben látja, ahol egy mindenkiért, mindenki egyért, és a közös célért együtt, az egészségért dolgozik a ma már Nyugat-Dunántúl szakmailag legszélesebb spektrumú egészségügyi intézményében.

 

 

Borkai Zsolt, Győr város polgármestere gratulált az alapítóknak ahhoz, hogy 1993-ban mertek nagyot álmodni és egy, néhány kis rendelőből álló, Nádor téri családi házból indulva olyan egészségügyi centrumot hoztak létre az évtizedek alatt, amely magas színvonalú, gyors, precíz ellátást nyújtva hozzájárul a győriek egészségéhez. Mert az egészség érték, és ezt csak akkor tudjuk meg igazán, ha megrendül az egészségünk. A Kardirex tulajdonosai és dolgozói áldozatos munkájukkal tanúbizonyságot tesznek ezért az értékért, de társadalmi felelősségvállalásuk során nemes ügyeket is támogatnak és mecénásként hozzájárulnak Győr kulturális életéhez, az Európa Kulturális Fővárosa pályázat sikeréhez is.

 

 

Simon Róbert Balázs, a térség országgyűlési képviselője kiemelte, igazi sikertörténet a Kardirex 25 éve, amely a magánegészségügy, a szakmai hozzáértés és a folyamatos infrastrukturális fejlesztés hármas pillérén nyugszik. További töretlen fejlődést kívánt a térség legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatást nyújtó központjának, hogy 5-10 évente újra találkozhassanak a mostani gálaesten résztvevő tulajdonosok, dolgozók, partnerek és támogatók.

Tőke László, a Pannon Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a centrum szolgáltatásaival és dolgozóival az orvosi segítséget gyorsan és magas színvonalon juttatja el az emberekhez, és piacvezetőnek számít a hazai egészségügyi szolgáltatások körében.

Prof. Dr. Cseh Károly, a Népegészségtani Intézet egyetemi tanára a Kardirex- modellről beszélt, arról, hogy a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen már tananyag a győri magánegészségügyi intézmény és annak tulajdonosa.

A jubileumi esten a Győri Balett is köszöntötte támogatóját, a Bolero című előadással. Ravel világhírű zenéjére Lukács András álmodott csodálatos koreográfiát.

 

 

Szerző: Szabó Csilla
Fotó: O. Jakócs Péter

 

Csatolt galéria: 25 éves a Kardirex
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×