04.26. 2Bikepackerz: Bringával Győrből Vietnamig

04.26. 2Bikepackerz: Bringával Győrből Vietnamig

Sas Péter és Dong Linh élménybeszámoló előadását hallgathatják meg az érdeklődők április 26-án, csütörtökön 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtár klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22.).

Bringával Győrből Vietnamig – Egy év, egy pár! A győri Sas Péter és vietnami felesége, Dong Linh 2015-ben Magyarországon és Vietnamban is igent mondott egymásnak, majd egyéves házassági évfordulójukon, 2016 augusztusában Győrből Linh hazájába, Vietnamba indultak el két keréken - útjuk során sok ezer kilométert tettek meg kerékpáron egy év alatt.

Utvonaluk Boszniától Montenegrón és Albánián keresztül Görögországig, Irántól Srí Lankán át Indiáig és Nepálig számos országot érintett, míg végül Kínát átszelve megérkeztek Vietnamba, ahol a határon Linh családja várta őket.

„Ez nem teljesítménytúra, elsősorban életünk végéig meghatározó élményeket szereznénk.”

„Kevés pénzből - 5000 Ft volt kettőnk büdzséje egy napra - sokkal több élményben volt részünk, mintha kényelmesebben utaztunk volna. Rengeteg emberrel ismerkedtünk meg, érdekes kalandokba keveredtünk. Megtanultuk élvezni, hogy az utunk nehezen tervezhető, és mindig máshogy alakul, mint ahogy elképzeltük, mert nem várt nehézségekkel találkoztunk.”

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×