31! - ByeAlex és a Slepp nyitotta meg Győr legújabb fesztiválját - fotókkal!

31! - ByeAlex és a Slepp nyitotta meg Győr legújabb fesztiválját - fotókkal!

Tánc, fotó, zene, irodalom, építészet, képzőművészet és fényfestés - elstartolt Győr legfiatalosabb összművészeti fesztiválja.

Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, elkezdődött Győr legújabb fesztiválja a 31!

A 3 folyó 1 sziget összművészeti fesztivál a fiataloknak szól, mivel a felmérések szerint eddig viszonylag kevés olyan lehetőség volt, ami őket szólítja meg - mondta el portálunknak Tóthné Dr. Kardos Krisztina, a Győri Művészeti, Fesztivál és Művelődési Központ igazgatója.

Az összes művészeti ág felvonul ezen a hétvégén!
Galériánkért kattints a képre

Az eseményt egy igazi mai húzócsapat, a ByeAlex és a Slepp indította el három napos áramlására. Habár a Radó-szigeten csak este nyolc órakor kezdődött Alexék zenei utazása, már jóval a koncert előtt gyülekeztek a fiatalok a környéken, valaki bluetooth-os hangszóróval no meg a csapat sikereivel hangolódott, míg mások söröztek, beszélgettek a parton.

Sokan voltak kíváncsiak a ByeAlex és a Slepp koncertjére!

ByeAlexet és Sleppjét hatalmas ováció fogadta, ami már megszokott dolog, hiszen mindig hatalmas sikerrel lépnek fel Győrben - az eddigi Rómer Házas koncerteket tekintve. Alexet egyébként személyes szálak is kötik a folyók városához, Lábas Vikivel közös Menned kéne című dal videoklipje is Győrben forgott!

Igazán hangulatos lett a Radó-sziget!

És hogy sikerült-e a fiatalokat megszólítani az eseménnyel - arra talán az éneklő tömeg volt a válasz. Együtt skandálták a “Még mindig rólad írok dalt”, a Széllel szemben, a Nehéz vagyok, a Bababó, a Hé Budapest vagy éppen a Részeg című dalokat.  Alex karizmatikus egyénisége és az élő zene kiváló kezdete volt Győr új összművészeti fesztiváljának.

A hajós felvonulás koronázta meg a 31! nyitónapját

Az est 22 órától látványos vízi hajós felvonulással folytatódott, amelynek zenei anyagát a Győr+ Rádió hullámhosszán keresztül sugározták, így akár a rádiókészülékek mellől is belecseppenhettünk a felvonulás hangulatába.

A programok ma délután tovább folytatódnak, bővebben ITT olvashatja őket!

Rózsa Tamástól is kaptunk képeket, azokat IDE kattintva találja!

Ferenczy Balázs
Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: 31! - pénteki nap - Marcali Gábor fotói
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×