31-féle életérzés a 31! happening

31-féle életérzés a 31! happening

Számos élménnyel leszel gazdagabb, ha részt veszel július 12–14. között a 31! – 3 folyó, 1 sziget, összművészet happeningen Győrben, a Radó-szigeten. Hogy le ne maradj ezekről az élményekről, most sorra vesszük őket.

Rengeteg zene

A #FUNtime Nagyszínpadon gazdag zenei kínálat várható, fellép többek között a Bagossy Brothers Company, a Kaukázus, a PASO, az aurevoir, a The Carbonfools és a Soulwave. Árnyas fák alatt, lampionok hangulatos fényei mellett egyedülálló koncertélmények várnak rád és a barátaidra.

 

 

Hiphop tánc

„Őrületes hangulat, felejthetetlen élmények, fantasztikus kezdeményezés” ‒ így jellemezték Magyarország élvonalbeli hiphop-táncosai az első 31! happeninget. A hiphop lényege az önkifejezés, a zene lüktetésének visszaadása, figurakészlete változatos és a koreográfiák gyakran improvizációs úton születnek. Gyere és légy részese a workshopoknak, bemutatóknak, versenyeknek, és szurkolj a kedvenceidnek!

 

 

Fények, fények, fények

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy fényekbe és színekbe csomagoljuk a helyszínt. Sötétedés után megelevenedik a csodálatos Atlantisz a győri Püspökvár falán. Titkok öltenek formát és fényeket a Bécsi kapu téren. Az évnek csak ebben a szakaszában látható egy különleges, egyedi, alapvetően rejtőzködő organizmus, a fénylő „Győri Juhar”, amely ezeken az éjszakákon megnyitja a tudás kapuját, mely egészen lélegzetelállító, holografikus látványt nyújt. Újjáéled a Radó-szigeten található Vénusz-szobor, Az ősi istennő legendája elnevezésű interaktív szoborvetítésünk által. Hatalmas, világító virág fényinstalláció is a helyszínre érkezik, ahol a szirmokat a barátaiddal zárhatod és nyithatod. Óriás vízililiomok nyílnak a Rába folyón, melyeknek a színeit te változtathatod egy applikáció segítségével. Felejthetetlen élmények várnak, amiket kár lenne kihagyni!

 

 

Közösségi élményfestések

Hozzánk nem kell különösebb rajztudás, csak a kreativitásod, a fantáziád és a jókedved. Hagyd a lenyomataidat a molinóinkon, és járulj hozzá a 31! közösségi alkotásához.

Gyere el Győrbe, és légy részese Te is a 31! életérzésnek! :)

 

További infók: www.31gyor.hu. Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

 

Ilyen volt a tavalyi 31! fesztivál:

 

31! - Kicsit mindenkié volt a Radó - Győr Plusz

A hétvégi 31! fesztivál ideje alatt megtelt élettel a Radó-sziget, és három napig olyan fényben tündökölt, amilyennek talán még sosem láttuk azelőtt. Azt hiszem, sokak nevében kijelenthetem: megbabonáztak a fatörzset ölelő fényfüzérek, a színes lámpaburák, a platánok közé költöző összművészet - várjuk vissza jövőre is a jó hangulat áramlását Győr szívében, a Radón.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×