Pénzjutalmat ajánlanak fel a cica nyomravezetőjének!

 Pénzjutalmat ajánlanak fel a cica nyomravezetőjének!

A gazdik továbbra is keresik a március 17-én, vasárnap elkóborolt, Móric nevű cicájukat. A nyomravezetőnek pénzjutalmat ajánlanak fel. Segítsünk megtalálni!

Már a Győr+ Mancsok, illetve a Győr+ Média Facebook-oldalán is megosztottuk azt a posztot, amellyel a macska eltűnését hirdetik. Bár a cicus már több mint egy hete elveszett, még mindig nem került elő, és az elkeseredett gazdi a mi segítségünket is kérte a megtalálásában. A lakossághoz fordulunk, akikkel együtt talán lehetőségünk van arra, hogy a cicust, akit a családja nagyon szeret és hazavár, minél előbb visszajuttassuk otthonába! Az utca számára nem biztonságos, minden nap számít! Minden információ hasznos lehet, hozzásegítheti a gazdikat a megtaláláshoz!

 

Nagyon várják haza Móric cicát!

 

Móric gazdája, Kurcsis Petra így írt a cicáról: „Március 17-én vasárnap elkóborolt otthonról cicánk, /Győrben a szabadhegyi Domus körforgalom mögül/, az Auróra utcából. Móric a menhelyről pici korában örökbefogadott ivartalanított kandúr cicánk, teljesen fehér, csak a farka szürke cirmos mintázatú, fején kicsi folt. Nyakánál chippelt (száma: 939000010915194) fehér fluoreszkáló nyakörvet viselt a mobilszámommal: +36303936665 Nyávogós, szeret sokat "beszélni". A nevére hallgat, de idegenekkel bizalmatlan. Nagyon hiányzik szeretett családtagunk, ezért kérek mindenkit aki olvassa, segítsen nekünk megtalálni Móricunkat! Március 18-án látták a szabadhegyi állatorvosi rendelőnél, de megijedt és beugrott az egyik kertbe. Azóta semmi hír felőle. Nagyon aggódunk. Szabadhegy nagy részét kiplakátoltuk és szórólapoztuk.”

 

Segítsünk, hogy a cica minél előbb újra otthon lehessen!

 

 

Aki bármit tud Móricról, értesítse a gazdit ezen a telefonszámon: +36303936665

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×