A Duna, ami összeköt: zenében és gasztronómiában - Médiabál tizenötödször

A Duna, ami összeköt: zenében és gasztronómiában - Médiabál tizenötödször

Január 13-án az Egyetemi Csarnokban ismét várja a farsangolni vágyókat a győri Médiabál.

Sztráfellépőkkel, a Duna, ami összeköt vezérmotívummal, az Audi, a Leier és Győr város főtámogatásával, Borkai Zsolt polgármester fővédnökségével rendezik az idei szezon első bálját, a Mádiabál 2018-at, amely kerek évfordulóhoz érkezett, immár tizenötödször várja a szórakozni vágyókat.

„Győr megpályázza az Európa Kulturális Fővárosa címet, s mi ennek egyik vezérmotívumát, a Duna, ami összeköt gondolatot állítjuk a bál középpontjába” – mondta el Fábián György, az esemény ötletadója, a rendezvény egyik főszervezője.

A Média 2003 Alapítvány és az X-Meditor Kft. ismét színpompás eseményt szervezett, amelyen a Duna zenében éppúgy megjelenik majd, mint gasztronómiában. A dunai dallamokról a Győri Filharmonikus Zenekar, a dunai ízekről pedig a LaMareda étterem és a CulinArt gondoskodik. A bálon a dunai ízek mellé a BorPont kínálatában többek között a Kancellár Birtok borai is megkóstolhatók lesznek.

A nagyszabású rendezvényen ezúttal is számos sztár szórakoztatja a közönséget. Ott lesz Freddie, Bakonyi Marcell, Rőser Orsolya Hajnalka és a Mystery Gang. További fellépők a Győri Filharmonikus Zenekar, a 64U Party Band, a Kovács Zoltán trió, Csillag Júlia és Stummer Márton.

A bál házigazdái Erős Antónia és Gönczi Gábor lesznek, a nyitótáncot pedig a Magyar Tánccsoport Szakszövetség adja elő.

A Médiabálon a szerencsét is megkísérthetik a résztvevők, a Casino Wien-Győr ugyanis kitelepül a bálba.

Jegyek korlátozott számban igényelhetők a stolcz.zsaklin@xmeditor.hu e-mail címen vagy a 06-30/588-0087-es telefonszámon.

(x)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×