A Facebook csapata sem tétlenkedik

A Facebook csapata sem tétlenkedik

A Snapchat és az Instagram nemrég rukkolt elő frissítésekkel, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook is mutasson valami újat.

A felhasználói élményt ezúttal a napokban élesedő funkcióval, a Wi-Fi hotspotok keresésével növelte a portál, mely lehetővé teszi, hogy egy térképen lássuk feltüntetve a hozzánk legközelebb lévő, ingyenes hotspotokat. A keresés az iPhone és az Android felhasználói számára is elérhető, a fejlesztés hátterében pedig valószínűleg az utóbbi időben igen hangsúlyossá vált Facebook Live, azaz az élő közvetítés áll, melyhez természetesen elengedhetetlen a gyors hálózat. A feltételezések szerint a Live-ot így szeretnék még népszerűbbé tenni, ám ezzel például a vendéglátóegységeknek is kedveznek, hiszen ők is jóval több embert tudnak elérni a térképen való megjelenés által.

 

Fedezd fel az új funkciót!

A közelmúlt kedvelt újítása a GIF gomb is – ezzel szeretett volna megemlékezni a Facebook a 30 éves GIF-ről. Bár eddig is küldhettünk GIF-eket, már sokkal egyszerűbben, egy gombnyomással elérjük őket, így kifejezőbb lehet a beszélgetés.

 

Forrás: SocialDaily

Kép: Pixabay

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×