A második helyről várják a folytatást a kézisek

A második helyről várják a folytatást a kézisek

A férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában az idény felénél tartanak a csapatok, az Agrofeed-ETO-SZESE a tabella 2. helyéről várhatja a februári folytatást. A győriek az év utolsó bajnoki találkozóján, a 13. fordulóban az Ajka együttesét fogadták, és 12–12-es félidő után 28–21-re győztek.

„Pozitívumként csak a győzelmet tudom említeni, egyébként gyengén játszottunk. Akartunk, küzdöttünk, eléggé görcsösen játszottunk, de azért csak behúztuk a kötelező két pontot. Edzünk tovább a bajnoki szünetben is, hogy bírjuk majd erővel a tavaszt” – mondta a találkozó után az ETO átlövője, Kőhalmi Dániel. A Győr 21 ponttal a tabella második helyén zárta az évet a 24 pontos Vecsés mögött, a harmadik pozícióban a PLER-nek 20 pontja van.

Az ETO-SZESE egy NEKA elleni idegenbeli vereséggel kezdte a szezont, majd következett zsinórban nyolc győzelem. A 10. fordulóban kikapott a csapat az éllovas Vecséstől, majd döntetlenre végzett Veszprémben. A bajnokság őszi felét két nyert meccsel zárták a zöld-fehérek.

Deáki István, az Agrofeed-ETO-SZESE vezetőedzője

„Volt egy-két szerencsés győzelmünk, gondolok itt elsősorban a felsőőrsi mérkőzésre, ahol egy betegségtől legyengült, tartalékos csapattal álltunk ki, az ellenfél végig vezetett, mégis nyertünk egyetlen góllal. Van öt olyan elvesztett pontunk, ami nagyon fájó, és biztosan hiányozni fog a végén. A Veszprém fiataljai ellen csak egy döntetlenre futotta úgy, hogy őket szinte mindenki megverte rajtunk kívül. A Vecsés ellen ugyanolyan hitehagyottan játszottunk, mint az utolsó mérkőzésen, természetesen vereség lett a vége. A NEKA-tól pedig úgy kaptunk ki, hogy nyernünk kellett volna úgy is, hogy pénteken munka után utaztunk a találkozóra. Összességében sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, mint az előző idény ezen szakaszában, jobb helyen is állunk, de nem vagyok elégedett. Az edzések folytatódnak az ünnepek között is, kevés pihenőt kapnak a fiúk. Feltöltjük az elemeket, aztán irány a folytatás” – értékelte a bajnokság első felét Deáki István, az Agrofeed-ETO-SZESE vezetőedzője.

GYP

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×