A mindig megújuló nyári gyermekbirodalom

A mindig megújuló nyári gyermekbirodalom

Évről-évre egyre modernebb körülmények között tölthetik napjaikat a győrújbaráti táborozók a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.

Június közepétől augusztus végéig nyitva áll a gyermektábor kapuja a diákok és tanáraik előtt Győrújbaráton, ahol 21. századi kényelem várja az iskolásokat az önkormányzatnak és a támogatóknak hála. Fehérné Bocska Erzsébet, a Győri Gyermektábor igazgatója elmondta, az üdülőtábor célja, hogy biztosítsák azokat a feltételeket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a gyerekek és pedagógusaik egyaránt jól érezhessék magukat, valamint a táborozók szülei nyugodt szívvel engedjék el gyermekeiket.

A gyerkőcökkel délelőtt tanárok, délután pedig ifjú animátorok foglalkoznak – ők gondoskodnak a jobbnál jobb programokról, melyek közt szerepel például a medencés gimnasztika is. Erzsébet szerint azért is fontos a fiatalok bevonása, mert a diákok sokkal nagyobb lelkesedéssel fogadják az animátorokat és kreatív programjaikat – talán a kisebb generációs különbségek miatt találják meg ennyire a közös hangot.

Erzsébet mesélt nekünk az idei újításokról is: ezúttal a fiúk vizesblokkjával bővült a tábori fejlesztések sora. Büszkén emelte ki, hogy a gyerekek nagyon vigyáznak a környezetükre, így nem okoz problémát a dolgozók számára a tábor tisztántartása sem.

Rengeteg sportolási lehetőség, izgalmas, természetközeli programok – ez mind várja a táborozni vágyó diákokat Győrújbaráton, ahol garantált a tiszta, modern környezet.

 

Bodrogi Sára

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×