A rend pártja is kampányolt

A rend pártja is kampányolt

Az európai parlamenti választásokhoz kapcsolódóan hazánk legfiatalabb pártja, a Mi Hazánk Mozgalom is ellátogatott Győrbe, hogy ismertesse törekvéseit.

A sajtótájékoztatót Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom tagja tartotta, aki elmondta: „Óriásplakátunkon az áll, Magyarország a magyaroké! Itt a nyugati határszélen talán kevésbé találkozni még vele, de információim szerint a belső migráció már errefelé is felütötte a fejét. Felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy a kormánypártokon kívül a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen bevándorlásellenes párt. Ám mi azt a sunyi, kormányzati betelepítési programot is szeretnénk megállítani, amely az ország minden megyéjében zajlik. A munkaerőhiány pótlására egyre több migránst kívánnak betelepíteni.”

 

Apáti István

Apáti elismerte, kézzelfogható bizonyítékuk jelenleg nincs, de nem tartja kizártnak, hogy előbb-utóbb a Győrben található multik is ezekhez az eszközökhöz folyamodnak. „A mi programunk tehát nemcsak a kerítésen át történő behatolást, hanem a kormányzati beutaztatást szeretné megakadályozni. Nem a migránsok betelepítésében, hanem a nyugatra kivándorolt munkaerő mielőbbi hazacsábításában látjuk a megoldást” – zárta a politikus.

 

 

Gy.P.

fotó: O. Jakócs Péter

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×