A rendőrség keresi őket

A rendőrség keresi őket

Balesetet okoztak, majd adataik hátrahagyása nélkül elhajtottak a helyszínről, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen sofőrök azonosításában.

Az M1-es autópályán, Ausztria felől Budapest irányába február 18-án 15 óra és 16 óra 30 perc között a 115+20-as kilométerszelvényénél, illetve március 24-én 11 óra 20 perc és 12 óra 20 perc között a 122+870-es kilométerszelvényénél - Győr térségében - ismeretlen személyek, ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú járművel közlekedtek. Haladásuk során a pályatest melletti szalagkorlátnak hajtottak, majd a helyszínről adataik hátrahagyása nélkül távoztak.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel, március 7-én 18 óra és 21 óra között Győrben, a Lukács Sándor úton közlekedett. Parkolása során egy leparkolt BMW típusú személygépkocsi jobb elejének ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A 85-ös számú főút felől az M1-es autópálya felhajtón közlekedett május 3-án 1 óra 10 perckor egy ismeretlen rendszámú autó ismeretlen sofőrje. Az autópályára történő felhajtása során nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy Hegyeshalom irányába közlekedő BMW típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen jármű vezetője a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kép: Győr+ Archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×