A szerencse az oroszlánok mellé áll

A szerencse az oroszlánok mellé áll

Ismét üzentek a csillagok, Szakács Anna asztrológus pedig tolmácsolta, mire számíthatnak olvasóink a 32. héten.

Kos

Figyeljenek jobban önmagukra, egészségükre a héten, ha kell, akár változtassanak életmódot is. Gondolják végig, mi hiányzik ahhoz, hogy közérzetük jobb legyen. Munkahelyükön figyeljenek jobban a konfliktushelyzetekre, védjék meg igazukat. A feszültséget vezessék le.

 

Bika

Ez a hét a szépség jegyében telik az Önök számára. Foglalkozzanak önmagukkal kicsit többet, de nézzenek körül otthonukban, környezetükben is. Használják ki a felszínre jövő kreatív energiákat, rendezkedjenek otthonukban, alkossanak valami újat. Ez lelkükben is pozitív változásokat idéz elő. Figyeljenek pénzükre.

 

Ikrek

Figyeljenek kapcsolataikra a héten, nézzék át, kihez milyen energia köti Önöket. Akit nem szívesen látnak már maguk körül, ideje búcsút venni tőle. Ne engedjék meg a becsapásokat, változtassanak kapcsolati rendszerükön. Családjukban sem árt most kicsit rendet tenniük, döntsenek bölcsen ezekben a kérdésekben.

 

Rák

Nagy változások indulnak el az Önök életében is, fontos lenne leülniük, átgondolni merre is tart most az életük. Ami már nem fontos Önöknek, visszahúzza Önöket, tegyék le vállukról, szelektáljanak kapcsolataikban is. Ideje a fejlődést figyelembe venniük, építsék fel újra az életüket, új szempontokból.

 

Oroszlán

Használják ki ezt a pozitív időszakot életükben, a szerencse Önök mellett áll. Irányítsák saját életüket Önök, ne engedjék ki a gyeplőt kezükből. Legyenek nagyon határozottak, tudniuk kell, hogy mit is szeretnének. Munkájukban új lehetőségek adódnak, használják ki ezeket. Párjuk is örül most Önökkel.

 

Szűz

Hagyják a hatalmi játszmákat a héten, csak feleslegesen menne el az erejük, energiájuk erre. A győzelem sem biztos, ne fecséreljék el magukat. Inkább építsék magukat, saját lelküket, életüket, sokkal többre jutnak ezzel. Töltődjenek fel olyan dolgokból, ami örömet okoz Önöknek, építsék fel lelküket.

 

Mérleg

A párkapcsolat kérdése kerül most előtérbe a héten, kérdezzék meg maguktól, mit is lehetne tenni azért, hogy jobban érezzék magukat benne. Döntsenek most határozottan ebben a kérdésben, legyenek terveik, elképzeléseik. Munkájukban sikeresek, elismerik Önöket. Építkezzenek ebből, önbizalmuknak jót tesz.

 

Skorpió

Fontos lenne átgondolniuk a továbbiakat, vegyék sorra a lehetőségeiket, válasszák ki a legjobbat mind közül. Ezzel hosszú távon eldönthetik sorsukat is, de el kell dönteniük, merre tovább. Terveiket tartsák titokban, irigyeik fülébe ne kerüljön. Párjuk Önök mellett áll most mindenben, támogatja elképzeléseiket.

 

Nyilas

Párjukkal most nagyon szép időszakot élnek meg, élvezzék ezeket a napokat, töltődjenek fel belőle teljesen. Ha tudnak, utazzanak el, töltsenek minél több időt egymással. Értékeljék ezeket az időket, ne is foglalkozzanak mással, hagyják otthon a feladatokat. Munkájukból is el tudnak szabadulni, nem kell aggódniuk.

 

Bak

Tervezzenek, gondolkozzanak a héten a továbbiakról, és kezdjék is megvalósítani mindazt. Ez a változások ideje, ne várjanak túl sokat, nem érdemes. Egészségükre is figyeljenek jobban, az étkezésüket nem árt kicsit átalakítaniuk. Párjuknak ne engedjék a féltékenységet, romboló hatással van.

 

Vízöntő

Nem árt most kicsit Önöknek is terveket készíteniük, ne várjanak a véletlen lehetőségekre. Beszéljék meg mindezt párjukkal is, ne legyenek heves viták most Önök között, csak lerombolná az eddig elérteket. Jó lenne kicsit elvonulniuk egymással kettecskén, zárják ki a külvilágot, Önök a fontosak.

 

Halak

Munkájukba temetkeznek a héten, ami meg is viseli Önöket egy kicsit, ne hajtsák nagyon túl magukat, mert felborul az egyensúly életükben. Tartsák meg energiáikat, figyeljenek nagyon erre. Tűzzenek ki új célokat párjukkal, ez fontos a motiváltságuk miatt. A pozitív jövőkép kapcsolatukat is előbbre fogja vinni.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×