A szeretet furcsa megnyilvánulása...

A szeretet furcsa megnyilvánulása...

Láttunk már sok érdekeset a városban, azonban ami egyik olvasónkat fogadta vasárnap reggel, az minden képzeletet felülmúlt. Ugyanis reggel arra eszmélt, autóját valakik becsomagolták…

Amikor reggel megláttam az autómat, hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történt – kezdte a Győr+ Online olvasója, akit kérésére nem nevesítünk. – Annyit láttam, hogy toalett papírral és frissen-tartó fóliával körbetekerték, s egy hatalmas rózsaszín lufit is ráeszkábáltak. Úgy nézett ki mint valami groteszk születésnapi ajándék.

Csakhogy a hölgynek nem volt mostanság születésnapja és nem is lesz, az autót sem most kapta, tehát a magyarázatot máshol kell keresni.

Az első sokk után rájöttem, hogy a barátaim gondoltak rám így, egy kissé nyakatekert módon. Nagyon jó csapat a miénk, rengeteget viccelünk, ugratjuk, vagy éppen az ízlésesség határáig kifigurázzuk egymást. A közös programok is a nevetésről, az incselkedésről és a turpisságokról szólnak. Igazi klassz banda vagyunk, bár most egy kicsit meginogtam… - mesélte tovább nevetve. – Eltartott jó ideig, míg sikerült kiszabadítanom a kocsimat a csomó wc papírból és fóliából, néztek rám sokan, hogy ez a bolond nő meg mit művel. Semmit, csak élveztem a barátaim szeretetét, semmi extra….

A csíny elkövetőit is megkerestük, avassanak be minket a részletekbe. Ekkor derült ki, hogy jó páran részt vettek az akcióban, igazi szervezet támadás volt az autó ellen.

– Egyszer egy beszélgetésben a fiam viccelődött, hogy wc papírral körbetekeri a barátnőnk kocsiját - mesélte szintén a neve elhallgatását kérő „partizán fővezér.” – Adta magát, hogy összehívom a többieket és megvalósítjuk. Ehhez kellett egy ipari fólia és 24 tekercs wc papír, na meg az ajándék lufi. Éjjel találkozunk, s csendben kellett dolgozni, nehogy lebukjunk. Nagyon vigyáztunk az autóra, na meg ezekkel a kellékkel nem is lehetett kár okozni. Tudtuk, hogy értékelni fogja a munkánkat, bár most ezt tagadja, de nem hiszünk neki! :)

– Dehogy haragszom rájuk, tudom, hogy a szeretet vezérelte őket. Elfogadjuk egymást őrültségeit, mert mindig tudjuk hol a határ. Ám azért arra számítson mindenki aki részt vett benne: ezt a szeretet adagot duplán viszonozom majd, jobb, ha felkészülnek – zárta a szeretet elszenvedője…

Az eset tényleg egy olyan társaságban zajlott, ahol mindennapos egymás megviccelése, mindenki tudta előre, hogy nem lesz harag, vagy sértődés. Éppen ezért felhívjuk mindenki figyelmét, hogy hasonló partizánakcióba ne fogjon, vagy csak nagyon megfontoltan. Felelősséget sem a fenti ötletgazdák, sem pedig mi nem vállalunk… :)

Havassy Anna Katalin
Fotó: olvasó

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×