A szombat sem telt el balesetek nélkül

A szombat sem telt el balesetek nélkül

Az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel és 14 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök a megyében.

A 8418-as számú úton, Koroncó felől a 83-as számú főút irányába közlekedett egy autó járművezetője 2018. október 6-án 13 óra 8 perckor. Haladása során a 2 + 390. kilométerszelvényben egy egyenes szakaszon - miután befejezte egy másik gépkocsi előzését - a jobb oldalon, relatív gyorshajtása miatt az útpadkára lehaladt és elvesztette uralmát a járműve irányítása felett.

Ennek következtében az út bal oldalán lesodródott, majd nekiütközött az út menti füves árokfalnak, a hossztengelye körül többször megpördült és a szántóföldön landolt. A balesetben a sofőr a járműből kirepült és megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A szemtanúk elmondása szerint az autó utasa kimászott a gépkocsiból és elhagyta a helyszínt.

Őt a rendőrök polgárőrök segítségével keresték a helyszín közelében, azonban a kutatás nem járt sikerrel. Később az utas önként jelentkezett a Győri Rendőrkapitányságon, ahol sérülései ellátása miatt a rendőrök mentőt hívtak hozzá. A baleset körülményeit a rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Eisenstadt felől Kópháza irányába közlekedett egy jármű vezetője 2018. október 7-én 1 órakor. Haladása során egy jobbra ívelő kanyarban nem jól választotta meg gépkocsija sebességét, megcsúszott és a jobb oldali árokfalnak ütközött. Az ütközéstől az autó többször megperdült és a tetejére dőlve állt meg. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Forrás: police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×