A WEST HUNGARIA BAU támogatása a szívkatéteres alapítványnak

A WEST HUNGARIA BAU támogatása a szívkatéteres alapítványnak

Négy millió forintos támogatást adományozott a WEST HUNGARIA BAU a Győri Szívkatéterezés Alapítványnak.

Az üzleti sikerek értékét emeli azok elismerése, akiken segíthetünk – a Paár Attila által alapított WEST BAU HUNGÁRIA ennek a gondolatnak, szlogennek a jegyében évek óta segítője az egészségügyi kezdeményezéseknek, a sportnak, de jelentős támogatást nyújtott például az árvízkárosultaknak is.

 

 

A társaság támogatásával újították fel korábban a kórház 7. emeleti koraszülött osztályának intenzív kórtermét, az ott dolgozó nővérek szociális helyiségeit. A kardiológiai osztályon pedig korábban kórtermeket és a közlekedési folyosót újították fel. Minden évben támogatják az Anya- Csecsemő- és Gyermekotthont is. A Magyar Égési Egyesület Győrben megtartott konferenciáját is segítették.

 

Csütörtökön a kórház haemodinamikai laborjában Lukács Zsanett, a társaság kommunikációs vezetője négy millió forintos támogatást adott át az alapítványnak. Szólt arról: a társadalmi felelősségvállalás jegyében szívügyüknek tartják, hogy segítsenek a betegeken, rászorulókon, támogassák azokat a szervezeteket, intézményeket, melyek a gyógyítás szolgálatába álltak.

 

Dr. Tamás László János főigazgató főorvos elmondta: a kórház örömmel fogad minden segítséget, s azokat szakmailag átgondolt koncepció alapján használja fel a betegek gyógyítására.

 

 

Prof. Dr. Dézsi Csaba András osztályvezető főorvos utalt arra: Győrben 2006-ban kezdődött meg az akut infarktusban szenvedő betegek világszínvonalú katéteres gyógyítása, s rövidesen már a tízezredik beavatkozásra is sor kerül. A Szívkatéterezés Győr Alapítvány eddig több mint 100 millió forinttal támogatta a szívcentrum működését.

 

 

A hat éve beszerzett műszerek már cserére szorulnak, új technológiák is meghonosodtak, s azt szeretnék, ha a győri betegek továbbra is a lehető legszínvonalasabb ellátásban részesüljenek. Ezért is fontos és közérdekű a vállalkozók, civilek támogatása. Megköszönte Paár Attilának és cégének, hogy évek óta segíti a szívcentrum és a kórház működését.

 

 

gyorplusz.hu

Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×